Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε την καλύτερη ευχή από την Τατιάνα Στεφανίδου - Δε φαντάζεστε τι της είπε!

Τι της ευχήθηκε;

25 Νοεμβρίου 2022 15:00
Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε την καλύτερη ευχή από την Τατιάνα Στεφανίδου - Δε φαντάζεστε τι της είπε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις δικές της ευχές μέσα από ένα βίντεο έστειλε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου στην Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο πλάνταξε στο κλάμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου Τατιάνα Στεφανίδου

«Κατερίνα μου, σου εύχομαι χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μου. Το επίθετο super να συνοδεύει όχι μόνο τον τίτλο της εκπομπής σου αλλά όλες τις πτυχές της ζωής σου. Εύχομαι super ευτυχισμένες ημέρες να έρθουν, έναν super γαμπρό κι έναν super γάμο» ήταν το ευχετήριο μήνυμα της παρουσιάστριας.

«Ευχαριστώ, Τατιάνα μου. Τι ωραία ευχή ήταν αυτή» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

"Χείμαρρος" η Κατερίνα Καινούργιου: "Όπου κι αν πάει τσακώνεται..." - Άστραψε και βρόντηξε η παρουσιάστρια (video)

Μεγάλη έκταση έχει πάρει η φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με την εκπομπή Ελένη, στο MEGA. Όπως όλοι - πλέον - έχουν παρατηρήσει, ο χρόνος του δημοσιογράφου στο πλατό έχει μειωθεί πάρα πολύ, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε μόνο την στήλη του η οποία είχε ελάχιστο χρόνο στον αέρα.

Το γεγονός έχουν σχολιάσει λοιπόν, πολλές εκπομπές αλλά και το twitter, ρίχνοντας "καρφιά" στην παρουσιάστρια, η οποία πριν μερικές ώρες θέλοντας έμμεσα να απαντήσει στα όσα έχουν ακουστεί, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους.

Μέχρι και η κίνηση αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς. Ανάμεσα τους και η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία σχολίασε πως η εν λόγω φωτογραφία δεν την πείθει.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου και το "άδειασμα" στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Κατερίνα Καινούργιου με την ομάδα της, συζητώντας το γεγονός θέλησε, να ρίξει έμμεσα το περισσότερο βάρος στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, καθώς τον γνωρίζει καλύτερα μιας και στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί.

«Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί…Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών», είπε και σίγουρα το σχόλιο της θα συζητηθεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share