Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πήρε στην «κράνα» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» – Η απάντηση όλο νόημα της Μενεγάκη (Video)

Η άφιξη της Χριστίνας Αλούπη στην Ελένη Μενεγάκη «μπέρδεψε» λίγο τις θέσεις στον καναπέ

11 Νοεμβρίου 2022 21:21
Τα πήρε στην «κράνα» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» – Η απάντηση όλο νόημα της Μενεγάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η άφιξη της Χριστίνας Αλούπη στην Ελένη Μενεγάκη «μπέρδεψε» λίγο τις θέσεις στον καναπέ, ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Δημόσιο ξέσπασμα από την Σίσσυ Χρηστίδου - "Με έκραζες, με έβριζες..." (video)

Η Ελένη Μενεγάκη προτίμησε για αρχή να καθίσει δίπλα στην καλεσμένη της και πάνω στη συζήτηση για ένα θέμα που αφορά στις σχέσεις, ο Σάββας Πούμπουρας έδωσε τον λόγο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας τον αποκάλεσε παρουσιαστή, αφού καθόταν στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

«Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και όλοι μαζί έβαλαν τα γέλια.

«Μαστίγιο και καρότο» από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι μαέστρος, αλλά...»

Έναν χρόνο μετά την λύση της παρεξήγησης τους, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε ξανά καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει βγει ραντεβού με κοπέλες που γνώρισε στα social media, ενώ μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

«Έχω βγει ραντεβού μέσα από τα social media. Το αποφεύγω αλλά επειδή είναι έτσι και η ζωή έτυχε. Τρεις φορές έχω βγει με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Αντιμετώπισα πολύ σοβαρό θέμα με τα φίλτρα. Δεν λέω ότι ήταν πιο ωραίο ή άσχημο, απλά ήταν διαφορετικό από αυτό που μιλούσα. Η εικόνα εννοώ. Κάθισα, μιλήσαμε, από μια φορά βγήκα με την καθεμία» αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε χαρακτηριστικά για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Τους αγαπώ και τους δύο πολύ και τον Γιώργο και την Φαίη. Ο Γιώργος είναι μαέστρος, κεντάει στον αέρα. Αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του. Μου λείπει. Είναι βέβαια έτσι και η επικαιρότητα. Ισορροπία, μέτρο. Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν πρέπει να έχουν ενημέρωση, σε καμιά περίπτωση.

Η Φαίη έχει πολύ γέλιο. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Είναι ένας ενημερωτικός σταθμός, δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις ΣΚΑΪ και να βλέπεις ψυχαγωγία εκτός από τον Μουτσινά. Ψέματα να λέμε;».

«Δεν το αποκλείω να ξαναπαντρευτώ»: "Βόμβες" Γιώργου Λιάγκα για την προσωπική του ζωή και η "μπηχτή" για τη Σκορδά (Video)

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά «εφ’ όλης της ύλης», μιλώντας και για το διαζύγιο του από τη Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, δείτε εδώ ποια ήταν η πασίγνωστη παρουσιάστρια που έφερε κοντά Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα αφού πρώτα «σκοτώθηκαν»

"Βόμβες" Γιώργου Λιάγκα για την προσωπική του ζωή και η "μπηχτή" για τη Σκορδά

«Και η Φαίη και εγώ είμαστε δύο εξαιρετικοί γονείς, πολύ πάνω από τα παιδιά μας. Είμαστε πολύ τρυφεροί γονείς, είμαστε γονείς που συγκινούμαστε εύκολα. Ξέρεις, η χαρά που παίρνεις από τα παιδιά σου είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος.

Δεν πετάω τη σκούφια μου να ξαναπαντρευτώ. Δεν το αποκλείω, έγινε… Οικογένεια είναι τα παιδιά κι εγώ θεωρώ ότι η Φαίη είναι η μάνα των παιδιών μου άρα είναι οικογένειά μου. Με τη μάνα των παιδιών μου έχω μία πολύ καλή σχέση και όχι μόνο λόγω των παιδιών. Μιλάμε καθημερινά και για τα προσωπικά μας θέματα. Όχι για τα ερωτικά. Μιλάμε για τη δουλειά μας.»

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στον Νίκο Μουτσινά:

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιάγκας για τη σεξουαλική του ζωή: «Το πρώτο μας παιδί με τη Φαίη Σκορδά το κάναμε στο...»

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να είναι «ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας», να πιστεύει ο τηλεθεατής ότι ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει τον κολλητό του φίλο, να μιλάει μόνος του και να φωνάζει «Πες τα ρε Γιώργο».

Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να χώρισε με τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο μέχρι και σήμερα οι δυο τους βρίσκονται αρκετά κοντά λόγω των παιδιών τους. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα με την οποία βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν η Φαίη Σκορδά σε τηλεοπτική εκπομπή, σχολιάζοντας το παράπονο που είχε εκφράσει για το πάθος του συζύγου της για το σκάφος και τη θάλασσα. Η παρουσιάστρια μίλησε περί «τάφου», αναφερόμενη στην κουκέτα του σκάφους που είχε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε την κλειστοφοβία που ένιωθε.

Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Γιώργος Λιάγκας, τα είχε αποκαλύψει όλα για τη σεξουαλική τους ζωή: «Κοίτα, το υποβάθμισε... Ήταν ένα σκαφάκι μικρό, αλλά σκαφάκι σκαφάκι, δεν ήταν τάφος, μια χαρά δωμάτιο ήταν. Μάλιστα εκεί κάναμε και τον Γιάννη.

Το πρώτο μας παιδί στο σκάφος έγινε, γιατί ήμασταν όλο το καλοκαίρι. Μια χαρά σκάφος ήταν. Αφήστε την να λέει. Αυτές τις οικονομικές δυνατότητες έχουμε. Τι να έχουμε υπερωκεάνιο; Τώρα με το φουσκωτό δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα».

Βέβαια, τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον σταματάει τίποτα και βέβαια ούτε η Φαίη Σκορδά που κατά τη διάρκεια φώναζε συνέχεια: «Σταμάτα, σταμάτα»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share