Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Έκλαιγα, ούρλιαζα...» - Σοκαρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου

Έμεινε «κόκκαλο» στον αέρα

21 Νοεμβρίου 2022 13:00
«Έκλαιγα, ούρλιαζα...» - Σοκαρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου πάντοτε έφερνε στον αέρα των εκπομπών της συγκινητικά θέματα, με την ίδια ενίοτε να μην καταφέρνει να συγκρατηθεί και να λυγίζει, αν και σε άλλες περιπτώσεις έχει... σφαχτεί με καλεσμένο της.

Η Λόλα Νταϊφά, η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live για τη διάρρηξη στο σπίτι της. Όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα της Espresso, η ίδια άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της σε έναν καλοντυμένο κύριο και λίγη ώρα μετά συνειδητοποίησε πως έκαναν… φτερά κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια που αγγίζουν περίπου τις 600.000 ευρώ.

«Απατεώνες ήταν. Με παραπλάνησαν κι εγώ ήμουν ευάλωτη εκείνη τη στιγμή. Με ρωτάνε αν θα τους συγχωρήσω, όχι! Γιατί να τους συγχωρήσω; Κανέναν δεν συγχωρώ που έχει κάνει κακό» είπε αρχικά η Λόλα Νταϊφά.

Και πρόσθεσε για το πώς έγινε η διάρρηξη στο σπίτι της: «Εγώ ήμουν έξω. Μπήκα στην πολυκατοικία και είδα έναν κύριο –μέχρι εκείνη την ώρα κύριος ήταν για μένα- και κατέβαινε τις σκάλες. Πολύ καλοντυμένος, που φορούσε τη μάσκα πολύ ψηλά και σκέφτηκα ότι τηρούσε τους κανόνες υγιεινής. Με ρώτησε αν μπορούσε να δει τον ρελέ του σπιτιού μου, επειδή στο επάνω διαμέρισμα γίνονταν οικονομικές εργασίες. Μπήκε μέσα, εγώ πρώτη κι αυτός από πίσω, πήγε στον πίνακα της ΔΕΗ, μιλούσε καλά ελληνικά, και με ρώτησε αν λειτουργούσαν τα μάτια της κουζίνας.

Μετά μου είπε ότι δεν είχα πρόβλημα. Δεν μου έδωσε καμία υποψία ότι ο άνθρωπος δεν είναι ο άνθρωπος που κόντεψα να τον κεράσω κιόλας. Έφυγε και έκλεισα την πόρτα. Πήγα στο δωμάτιό μου. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσος χρόνος πέρασε. Έκλαιγα, ούρλιαζα, αισθάνθηκα ότι έχω χάσει πλήρως την αυτοκυριαρχία μου. Τα είχαν αρπάξει όλα! Δεν ήξερα ότι υπήρχαν κι άλλοι».

Φρικτές στιγμές για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο - Το άγνωστο τροχαίο που τους άλλαξε τη ζωή

Τη δική της εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή T-Live είχε κάνει πριν καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας το τροχαίο που είχε στο παρελθόν και αναστάτωσε τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Με αφορμή το θέμα που παρουσίασε σχετικά με τη φονική καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Σουνίου, η παρουσιάστρια έκανε μία προσωπική αποκάλυψη.

Η ίδια στο παρελθόν είχε τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Όπως είπε η παρουσιάστρια, το τρακάρισμα την οδήγησε μάλιστα στο να γεννήσει πρόωρα.

«Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει πάρα πολλά τροχαία σε αυτόν τον δρόμο. Να σας πω και τη δική μου εμπειρία. Και εγώ παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Ήμουν έγκυος. Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα μέσα στην τρύπα του Καραμανλή και ήρθε το παιδί πρόωρα στον κόσμο. Έχω και εγώ εμπειρία. Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους» είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου στη μητέρα της άτυχης 39χρονης που έχασε τη ζωή της στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share