Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Μακελειό" για την Τατιάνα Στεφανίδου - Σφάχτηκαν στον αέρα με τον καλεσμένο της (video)

Ποιός την είδε και δεν την φοβήθηκε;

20 Νοεμβρίου 2022 14:16
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Γιώργος Τράγκας είναι δύο από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που τους παρακολουθούμε σχεδόν 30 χρόνια. Οι δυο τους είναι δυνατές προσωπικότητες και υπήρξε μια περίπτωση όπου τα πράγματα κυριολεκτικά ξέφυγαν on air. Με την ευκαιρία, δείτε το "θρίλερ" που βίωσε η παρουσιάστρια.

Ο καβγάς ανάμεσα στους δύο έγινε μετά τη βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και το «μπουγέλωμα» της Ρένας Δούρου κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1 το 2012. Τότε ο πρώην βουλευτής, που είναι φυλακισμένος έπειτα από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, είχε χειροδικήσει στη βουλευτή του ΚΚΕ με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις.

Η παρουσιάστρια επέμενε: «τόπι στο ξύλο, από κάποιον που έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός, είναι τεράστιο θέμα». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι στη θέση της κ. Κανέλλη θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ; Δεν θα μπορούσα να είχα αυτόν τον κύριο εδώ στο στούντιο καλεσμένο απέναντί μου και επειδή τον ρώτησα κάτι που δεν του αρέσει να μπορούσε να είχε κάνει εμένα τόπιστο ξύλο;», έλεγε.

Ο Γιώργος Τράγκας επέμενε: «Όχι, δεν είναι πρώτο θέμα». «Δεν θα μπορούσε να μου είχε πετάξει νερό, δεν θα μπορούσε να με είχε δείρει;», συνέχισει να αναρωτιέται, με έντονο τρόπο, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια της ζήτησε να σταματήσει για να μιλήσει. «Είναι καλό το θέμα που διαλέξατε, είναι εκρηκτικό. Είναι εντυπωσιακό και είναι, αν θέλετε, και ιδιαιτέρως πολιτικό. Όμως, δεν είναι το πρώτο και για αυτό ξεκίνησα έτσι την εισαγωγή μου. Θα σας πω ότι θλίβομαι. Πρώτον, δεν βιαιοπραγείς κατά γυναικός, οποιαδήποτε και να είναι αυτή. Ακόμη κι αν είναι η σκληρότερη πολιτική αντίπαλος σου. Δεύτερον, ακόμα και αν είναι η κυρία Λιάνα Κανέλλη, η οποία είναι πολλές φορές βίαια στις φράσεις της, αλλά ξέρει να μιλάει ελληνικά και έχει επίπεδο πολιτικό. Δεν αντιπαρέρχεσαι στην κυρία Κανέλλη όχι μόνο με χαστούκια, αλλά ούτε με φραστικές βιαιότητες».

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν εγώ και ο Λάμπης...» - Όλη η αλήθεια στην φόρα για τη σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου με το μεγάλο γιο του Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια με δύο παιδιά, ωστόσο ο δημοσιογράφος έχει ένα γιο, τον Λάμπη, από τον πρώτο του γάμο με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η παρουσιάστρια, που αναφέρθηκε και στο γιο τους, Νικόλα, και τη ζωή που κάνει, στο πρόσφατο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο και προέβη και σε αποκαλύψεις.

«Έχει εξελιχθεί η κοινωνία μας. Κάποτε ήταν λίγα τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Τώρα, σε ένα σχολείο το ένα στα δύο παιδάκια είναι από χωρισμένους γονείς. Η κοινωνία έχει προσαρμοστεί και έχει επαναπροσδιοριστεί στα νέα δεδομένα, έχουν σταματήσει και οι γονείς (όχι όλοι) να έχουν μεταξύ τους αντιδικίες.

Δημιουργούνται νέες οικογένειες με παιδιά από προηγούμενες, και χαίρομαι αν αποτέλεσα παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση. O Λάμπης, έχει την κοπέλα του και είναι ανεξάρτητος. Όσα χρόνια και να περάσουν, ο πατριός δεν θα γίνει ποτέ πατέρας και η μητριά δεν θα γίνει ποτέ μητέρα.

Έτσι λοιπόν, για να μπορέσουν να διατηρηθούν οι ισορροπίες, δεν πρέπει να ποτέ να μαλώσεις το παιδί του άντρα σου», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Τατιάνα Στεφανίδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση που αφορούσε στον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου από τον πρώτο του γάμο με την αθλητική συντάκτρια Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Νίκος Ευαγγελάτος και μεγάλος γιος

Η παρουσιάστρια, φαίνεται πως τηρεί αυτούς του άγραφους κανόνες με μεγάλη ευλάβεια και καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες. Οι σχέσεις τόσο της ίδιας όσο και των δυο παιδιών της με τον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπη είναι εξαιρετικές και αυτό φαίνεται στις δημόσιες εξόδους τους. Η οικογένεια είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια έξοδό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share