Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ήρθε στο «φως» 14 χρόνια μετά το θάνατό του: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πίστευε πως ο πατέρας του ήταν κρυφός ομοφυλόφιλος...»

Απίστευτη αποκάλυψη από γνωστό ηθοποιό

26 Νοεμβρίου 2022 16:14
Ήρθε στο «φως» 14 χρόνια μετά το θάνατό του: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πίστευε πως ο πατέρας του ήταν κρυφός ομοφυλόφιλος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη για όσα πίστευε ο Νίκος Σεργιανόπουλος προχώρησε ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης σε podcast της στήλης «Μικροπράγματα» της Lifo.

Σε ένα αφιέρωμα μιας ώρας για τη ζωή και το θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, στο οποίο μιλάνε άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, αποκαλύπτεται πως ο Νίκος Σεργιανόπουλος πίστευε πώς η ομοφυλοφιλία ήταν κληρονομικά. Μάλιστα, υποπτευόταν πως ο πατέρας του ήταν κρυπτο-ομοφυλόφιλος. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος αγόρασε το σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου στο Παγκράτι.

Νίκος Σεργιανόπουλος Αθερίδης

Στο podcast αποκαλύπτεται η άγνωστη ζωή του, αλλά και ο εκφοβισμός που είχε δεχτεί κατά τα εφηβικά του χρόνια στη Δράμα. Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου είχε δηλώσει και στο παρελθόν πως ο ηθοποιός δεν ήθελε να ταφεί στον τόπο καταγωγής του και είχε κάνει λόγο «για δεύτερο θάνατο», όταν τον έθαψαν εκεί.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει για τον αδικοχαμένο φίλο του, λέγοντας πως ήταν μια βασανισμένη ψυχή και τον τυραννούσε που ήταν ομοφυλόφιλος. Ζοριζόταν πολύ να το αποδεχτεί, ωστόσο έβλαπτε μόνο τον εαυτό του.

Νίκος Σεργιανόπουλος

Το αλκοόλ, οι καταχρήσεις και εν γένει οι ναρκωτικές ουσίες μπήκαν στη ζωή του μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Μάλιστα, τα ναρκωτικά πήραν τη θέση του αλκοόλ μετά από χρόνια, καθώς το ποτό δεν τον βοηθούσε να φέρει εις πέρας τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό ντοκιμαντέρ στο lifo.gr

Τραγικές στιγμές για την Άβα Γαλανοπούλου - Λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου...

Η Άβα Γαλανοπούλου σοκάρει για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου! Αυτό είναι το περιστατικό που κανείς δε γνώριζε...

Η γνωστή ηθοποιός είχε μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, μετά τη συνεργασία τους σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega, «Δύο Ξένους». Ο θάνατός του ήρθε να σοκάρει την Άβα Γαλανοπούλου, η οποία εξομολογήθηκε τι συνέβη τη μέρα της δολοφονίας του.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρει πως άκουσε την είδηση αλλά ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό το όνομά του ηθοποιού που δολοφονήθηκε. Η συνέχεια είναι ανατριχιαστική...

«Πολύ μεγάλη αγάπη είχα στον Νίκο. Όταν είδα το πρωί στην τηλεόραση να λένε δεν μπορούμε να πούμε ακόμα το όνομα αλλά είναι γνωστός πρωταγωνιστής… και λέω Παναγία μου να μην είναι ο Νίκος. Χτυπάει το τηλέφωνο μου και λέει ΕΡΤ Πόπη Τσαπανίδου. Δεν το σηκώνω και λέω Θέε μου αυτό θα είναι… Έρχεται το ταξί, δεν το έχω ακούσει ακόμα και λέει ο οδηγός κυρία Γαλανοπούλου άκουσα στις ειδήσεις… λέω αλλάξτε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share