Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Ο Δημήτρης έπαιρνε 300.000 δραχμές για κάθε ταινία, ενώ η Αλίκη...» - Στη φόρα η μεγάλη αλήθεια για Παπαμιχαήλ και Βουγιουκλάκη

Αποκαλύφθηκε μετά από χρόνια!

25 Νοεμβρίου 2022 19:04
«Ο Δημήτρης έπαιρνε 300.000 δραχμές για κάθε ταινία, ενώ η Αλίκη...» - Στη φόρα η μεγάλη αλήθεια για Παπαμιχαήλ και Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρωταγωνιστής του κινηματογράφου αποκαλύπτει τις αμοιβές και τα παρασκήνια των γυρισμάτων τις χρυσές εποχές του ελληνικού κινηματογράφου. Σοκάρουν τα ποσά που έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για κάθε τους ταινία!

Πολλά ακούγονται για την Αλίκη Βουγιουκλάκη πολλά χρόνια μετά τον θάνατο της, ακόμα και για πλαστικές που είχε κάνει, αλλά αυτό που πραγματικά εκπλήζει είναι ο μισθός "μαμούθ" και τα εξωφρενικά ποσά που έδιναν σε κάθε ταινία!

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έπαιρνε για κάθε ταινία του 300.000 δραχμές και η Αλίκη έβγαζε 500.000 δραχμές την ταινία!

Ήμουν στο γραφείο του Φίνου και μιλάγαμε για δουλειές, οπότε τον παίρνει ο θυρωρός και του λέει “είναι ο Χατζηχρήστος”, “δεν είμαι εδώ” λέει και το κλείνει. Μετά από λίγο τον ξαναπαίρνει ο θυρωρός και του λέει “είναι στο τηλέφωνο ο κ. Χατζηχρήστος και θέλει να σας μιλήσει” και του απαντάει “δεν είμαι εδώ πες του”.

Και μου λέει εμένα ο Φίνος “έχει κάνει τόσες ταινίες, έχει φθαρεί, τι να τον κάνω;”. Και τον έδιωξε. Και λέω εγώ από μέσα μου “εμένα αυτό δεν θα μου το κάνεις ποτέ” και έφυγα από τον Φίνο με την δικαιολογία ότι ο Παπαμιχαήλ έπαιρνε 300.000 δραχμές στην ταινία κι εγώ 250.000. Μου έκανε μήνυση ο Φίνος, πήγαμε στα δικαστήρια…», δήλωσε ο Κώστας Βουτσάς.

αλικη-βουγιουκλακη-και-δημητρησ-παπαμιχαηλ-25-11

«Με έβρισε με πολύ άσχημα λόγια...»: Χείμαρρος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του

Γιος της εθνικής μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη, είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος έχει σπουδάσει στην Ελβετία οικονομικά, ενώ στην Αμερική έκανε μουσικές σπουδές.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε το θάρρος να μιλήσει σε εφημερίδα το 2019 για τον αγώνα που είναι διατεθειμένος να κάνει με όλες του τις δυνάμεις για την καταπολέμηση της μάστιγας του λευκού θανάτου. Με την ευκαιρία, δείτε πόσο έχει αδυνατίσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η δύσκολη σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Πισώπλατη μαχαιριά που τον έστειλε στον τάφο μαζί με τον πατέρα του χαρακτηρίζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τη διπλή του αποκλήρωση από τον πατέρα του. Ζητούσε, όπως τονίζει, βοήθεια από τον πατέρα του κι εκείνος τού γύρισε την πλάτη. Τον θεώρησε «μίασμα» και του έδωσε «πικρό ποτήρι για να πιει», τον οδήγησε «σε λούκι αυτοκτονίας».

Στο τελευταίο κεφάλαιο -την αποκλήρωση από τον μπαμπά του Δημήτρη Παπαμιχαήλ- ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αισθανόταν έναν «αφάνταστο πόνο ψυχής», όπως τονίζει στην αυτοβιογραφία του «Έχω ένα μυστικό» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη σε επιμέλεια Νίκου Νικόλιζα και Βασιλείας Ζερβού.

Ο μονάκριβος γιος της «Νεράιδας» και του «Παλικαριού» δεν θέλει να θυμάται τη «μαχαιριά» που δέχτηκε από τον μπαμπά του. Ωστόσο, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει ότι μόνο εκείνος, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει στις σελίδες του κεφαλαίου με τον τίτλο «Η αποκλήρωση», επικοινωνούσε με τον πατέρα του τηλεφωνικώς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share