Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο επαγγελματικό βήμα για τη Σοφία Αλιμπέρτη - Τι ετοιμάζει μαζί με το γιο της

Τελείως διαφορετικό από την υποκριτική και την παρουσίαση

25 Νοεμβρίου 2022 15:43
Νέο επαγγελματικό βήμα για τη Σοφία Αλιμπέρτη - Τι ετοιμάζει μαζί με το γιο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα στην Πάρο έκανε η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία – σε συνεργασία με τον γιο της Μιχαήλ Βαρθακούρη – μετέτρεψε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο σε πολυτελές resort.

Το συγκρότημα με τις πολυτελείς σουίτες βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια να έχει αναλάβει το interior design. Με την ευκαιρία, δείτε με ποιον τραγουδιστή πριν τον Πάριο ήταν ζευγάρι η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, όπου διατηρεί και καφέ στη Νάουσα.

Το πολυτελές ξενοδοχείο

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Σοφία Αλιμπέρτη και τους γιους της με τον Γιάννη Πάριο, φαίνονται κάποιες γωνιές από το νέο ξενοδοχείο, αλλά και το πώς ήταν πριν από την ανακαίνιση.

Συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης έδειξε σε ένα κολάζ φωτογραφιών πώς ήταν ο χώρος πριν και μετά τις εργασίες.

Νέο επαγγελματικό βήμα Σοφίας Αλιμπέρτη

Ο Νικόλας Βαρθακούρης, ο οποίος ξεκίνησε καριέρα στη μουσική με το καλλιτεχνικό όνομα «Good job Nicky», έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τη μητέρα του να βάζει πινελιές στη διακόσμηση του ξενοδοχείου.

Πρώην κουνιάδος του Γιάννη Πάριου: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του κούκλου αδελφού της Σοφίας Αλιμπέρτη!

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες στην ελληνική υποκριτική σκηνή.

Η ίδια έχει δύο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα, τους οποίους απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο. Ο Νικόλας ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου πατέρα του στη μουσική, με κάθε κομμάτι που κυκλοφορεί να προκαλεί κυριολεκτικά αίσθηση -ο ίδιος έχει προσωπικότητα και μοναδικό στιλ και ξεχωρίζει στο μουσικό στερέωμα ως good job nicky.

Σίγουρα θυμάστε τη Σοφία Αλιμπέρτη στις αξέχαστες βιντεοταινίες των 80s με τον Σταμάτη Γαρδέλη, ενώ η ίδια συνέχισε την καριέρα της στην τηλεόραση ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια.

Η Σοφία Αλιμπέρτη κρατά ένα πολύ χαμηλό προφίλ και απέχει τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή και οι δημοσιεύσεις της στα social media δεν είναι πολύ συχνές.

Γι’ αυτό, η ίδια δεν δίνει πολλές πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

Για παράδειγμα, πολλοί ίσως να μην ξέρουν ότι η Σοφία Αλιμπέρτη έχει έναν αδερφό, τον Κώστα, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Ο ίδιος έχει το καφέ-μπαρ Amelie στην Πάρο, ενώ διατηρεί λογαριασμό στο Facebook και το Instagram, όπου ανεβάζει φωτογραφίες από το μαγαζί αλλά και την καθημερινότητά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share