Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

«Βαρύ» αρσενικό ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Κολάζουν» οι ακατάλληλες φωτογραφίες του που βγήκαν στη φόρα!

Δείτε τις εικόνες για πρώτη φορά

21 Νοεμβρίου 2022 10:00
«Βαρύ» αρσενικό ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Κολάζουν» οι ακατάλληλες φωτογραφίες του που βγήκαν στη φόρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του Μιχάλη, κάτι το οποίο φαίνεται και από την απόφασή του να δώσει το όνομά του στο γιο του, που πλέον είναι 8 ετών.

Ο Μιχάλης Μπισμπίκης ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες. Με την ευκαιρία, δείτε ποια γυναίκα κάνει ό,τι θέλει τον ηθοποιό και δεν είναι η Δέσποινα Βανδή.

Σήμερα είναι ένας περήφανος πατέρας! Αν και ο γιος του δεν ακολούθησε μια αθλητική καριέρα, διαπρέπει στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Με καταγωγή από το Λουτράκι, οι γονείς του ηθοποιού μένουν ακόμα εκεί μαζί με την αδελφή του Παναγιώτα, ενώ ο ηθοποιός τους επισκέπτεται συχνά.

Αρκετές μέρες του καλοκαιριού βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο και κατεβαίνει να τους δει, ενώ παράλληλα απολαμβάνει τις διακοπές του.

Σε μία από αυτές τις αποδράσεις ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε μαζί με τον πατέρα του στην παραλία.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

 Βασίλης Μπισμπίκης

πατέρας Βασίλη Μπισμπίκη

Ανανεωμένη σεξουαλικά η Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγαινε στα καμαρίνια με...»

Σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες τους για το J2US συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση. Μέσα σε όλα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε και στην κριτή του show Δέσποινα Βανδή με την οποία είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά στο The Voice σχολιάζοντας το πόσο πολύ την έχει ανανεώσει ο έρωτας με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Θυμάμαι που πηγαίναμε με την Ιλάειρα και βλέπαμε τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο που τραγουδούσε και ακόμα το κρύβανε. Και έβλεπα πόσο διακριτικά καθόταν μέσα στον κόσμο και παρακολουθούσε και μετά πήγαινε με τρόπο στα καμαρίνια από το πλάι» αποκαλύπτει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιο της Άννας Βίσση για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα για τη Δέσποινα Βανδή τονίζει: «Εγώ που την ήξερα από τον καιρό του The Voice, καμία σχέση. Τότε ήταν αυστηρή και τώρα η Δέσποινα είναι τόσο γλυκιά. Νομίζω ότι ο έρωτας την έχει ξεκλειδώσει, την έχει ανανεώσει ακόμα και σεξουαλικά πιο πολύ από ποτέ».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share