Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σεισμός» στη showbiz: Ντύθηκε νυφούλα για το γάμο με τον Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή!

Οι λεπτομέρειες για το φόρεμα που... πήρε σπίτι της

6 Ιανουαρίου 2022 11:57
«Σεισμός» στη showbiz: Ντύθηκε νυφούλα για το γάμο με τον Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της, μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη, έχοντας πια τον Βασίλη Μπισμπίκη στο πλευρό της, με τους δύο μάλιστα να φημολογείται αρκετά έντονα, ότι ετοιμάζονται σύντομα να παντρευτούν, στο γεγονός της χρονιάς για τη showbiz.

Όπως έχει αναφέρει το «Yes Magazine», ο γνωστός ηθοποιός έκανε στην αγαπημένη του πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα, έχοντας μάλιστα αποφασίσει το πού θα παντρευτούν. Και είναι η Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι εκείνη, που θα φιλοξενήσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, σύμφωνα με την επιθυμία του, που δέχθηκε η τραγουδίστρια.

Η πρόβα για το νυφικό... που πήρε σπίτι της

Οι δυο τους μοιάζει να έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για το γεγονός του 2022 στην ελληνική showbiz. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Βανδή βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και, συγκεκριμένα, στο Κολωνάκι, ώστε να κάνει πρόβα νυφικού για το γάμο, έχοντας μάλιστα διαλέξει πιθανότατα το τι θα φορέσει.

Yes Magazine πρόβα νυφικού Βανδή

Πρόκειται για ένα νυφικό σχεδιασμένο σε μίνιμαλ γραμμή, όλο ραμμένο στο χέρι, με τις λεπτομέρειες από δαντέλα να κλέβουν την παράσταση, ενώ μια λεπτή στρώση από λευκό τούλι κεντημένο με πολύτιμες πέτρες, δίνει στο φόρεμα έξτρα λάμψη και θέλοντας να μην προκαλέσει, το ντεκολτέ είναι τόσο όσο. Η Βανδή, μάλιστα, πήρε το νυφικό στο σπίτι της, έχοντας ενθουσιαστεί με το φόρεμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share