Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οριστικό: Τότε γίνεται ο γάμος Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Πού θα παντρευτούν και ποιοι θα είναι οι κουμπάροι;

29 Δεκεμβρίου 2021 09:43
Οριστικό: Τότε γίνεται ο γάμος Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προς... γάμο φημολογείται έντονα πως οδηγούνται η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με το νέο «καυτό» ζευγάρι της showbiz να βιώνει ένα μεγάλο έρωτα και να μην αποκλείεται να ανέβει τα σκαλιά.

Οι δυο τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», βρέθηκαν το πρωί των Χριστουγέννων στο Λουτράκι, όπου διαμένουν μόνιμα οι γονείς του γνωστού ηθοποιού, τους οποίους η τραγουδίστρια νιώθει και σαν δικούς της, ενώ συνάντησε πρόσφατα μια πολύ καλή φίλη της. Εκείνοι, με τη σειρά τους, την υποδέχθηκαν πολύ «θερμά», έχοντας εγκρίνει εδώ και καιρό τη σχέση με το σπλάχνο τους.

Η... κινηματογραφική πρόταση γάμου και οι κουμπάροι

Κάπως έτσι, άπαντες κάθισαν στο οικογενειακό τραπέζι και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπισμπίκης ήταν αρκετά αγχωμένος και αποφάσισε αρκετή ώρα πριν από την ολοκλήρωσή του, να πάρει τη Βανδή και να φύγουν από το σπίτι, ζητώντας της να βρίσκονται κάπου μόνοι τους.

Η ίδια δεν το αρνήθηκε και το ζευγάρι απομονώθηκε μπροστά από την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου, όπου και της έκανε την πρόταση γάμου. Η Βανδή του απάντησε, ότι επιθυμεί πρώτα να τελειώσει η γενική περιπέτεια με τον κορωνοϊό και μετά, όπως του υποσχέθηκε, θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του.

Φαίνεται, μάλιστα, να έχουν διαλέξει και τους κουμπάρους τους, που δεν είναι άλλοι από τον Νίκο Κοκλώνη και την Άννα Βίσση, πραγματοποιώντας το γάμο, όποτε εκείνος γίνει, στη γενέτειρα του ηθοποιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share