Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

«Ο Μάρκος ήταν χάλια...» - Αποκαλύψεις για τις δύσκολες στιγμές του Σεφερλή

«Η πρώτη γνωριμία ήταν...»

20 Νοεμβρίου 2022 07:18
«Ο Μάρκος ήταν χάλια...» - Αποκαλύψεις για τις δύσκολες στιγμές του Σεφερλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός, Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού μας» και αναφέρθηκε στο φίλο και συνεργάτη του, Μάρκο Σεφερλή για τις δύσκολες στιγμές που είχε κατά την διάρκεια του διαζυγίου του. Παράλληλα, στο «Ενώπιος Ενωπίω» είχαν βρεθεί πριν δύο χρόνια η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής, οι οποίοι δε δίστασαν να μιλήσουν για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που είχαν και αποκάλυψαν πως τα ξεπέρασαν.

«Ο Μάρκος ήταν χάλια...»

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι υπόδειγμα εργοδότη. Έχουμε υπάρξει φίλοι με bold. Η πρώτη γνωριμία ήταν στο διαζύγιό του που ήταν χάλια οπότε ζήσαμε και τις τότε εποχές που ήταν δύσκολα» είπε.

Για το γεγονός ότι δεν δουλεύει με τον Μάρκο Σεφερλή είπε με αρκετό χιούμορ: «Είχα κουραστεί, σε ένα χρόνο παίρνω σύνταξη και αφήνω χώρο σε νέα παιδιά, στον Γιάννη τον Καπετάνιο να κάνουν καριέρα».

«Μέχρι να τους “φτύσει” το σανίδι ή η οθόνη θα έχουν πάρει τη δικιά σου δουλειά που έχεις πάει 3 χρόνια σε σχολή. Δεν είμαι σύμφωνος. Έχει τύχει να παίξω αλλά δεν μπορούσα να το παλέψω» είπε για τους ανθρώπους που γίνονται ηθοποιοί χωρίς να περάσουν από σχολή.

«Ο Κιμούλης λείπει από το ελληνικό θέατρο. Ξέρουμε ότι κάποιοι συνάδελφοι έχουν λίγο δύσκολες συμπεριφορές. Το θέατρο είναι και λίγο φανταριλίκι, δεν χωράει και πολλή δημοκρατία, δεν μπορούν να μιλάνε όλοι. Δεν συμφωνείς; Φεύγεις. Δε λέω να φας ξύλο, χειροδικίες. Οι κακοποιητικές συμπεριφορές έχουν να κάνουν κατά πόσο είσαι ευάλωτος κι εσύ».

«Έλα να μου το πεις δημόσια...» - «Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής συνηθίζει να αντιδρά σε δριμείες εναντίον του κριτικές, μην αφήνοντας... τίποτα να πέσει κάτω και σχολιάζοντας πρόσφατα μια τοποθέτηση γνωστού σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα και μετά από μια αποκάλυψη της Έλενας Τσαβαλιά για τον ίδιο, είχε δώσει δυναμική απάντηση σε σχόλιο που έκανε για το πρόσωπό του ο Γιάννης Κακλέας με ένα βίντεο που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός σκηνοθέτης είχε πει ότι «θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το ‘Βαθύ Λαρύγγι’ παρά τον Μάρκο Σεφερλή» με τον γνωστό ηθοποιό να θεωρεί πως μία συγγνώμη θα ήταν αναγκαία μετά από μία τέτοια δήλωση.

«Γιάννης Κακλέας, σκηνοθέτης. Δήλωσε ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει στο θέατρο το ‘Βαθύ λαρύγγι’, παρά εμένα. Δικαίωμά του. Ο καθένας επιλέγει ότι τον κάνει περήφανο και δεν τον προσβάλλει».

«Όσο για τη συγγνώμη που μου ζητήσατε μέσω τρίτου κύριε Κακλέα, δεκτή. Θα θεωρούσα, όμως, πιο έντιμο να μου τη ζητούσατε δημόσια, όπως δημόσια κάνατε και τη δήλωσή σας» επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που ανέβασε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share