Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Αποσβολωμένη η Έλενα Τσαβαλιά με τα λόγια του Μάρκου Σεφερλή: «Τρέχαμε στα βουνά και στα λαγκάδια, δευτερότριτα παίζαμε...»

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός

18 Νοεμβρίου 2022 17:46
Αποσβολωμένη η Έλενα Τσαβαλιά με τα λόγια του Μάρκου Σεφερλή: «Τρέχαμε στα βουνά και στα λαγκάδια, δευτερότριτα παίζαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» είχαν βρεθεί πριν δύο χρόνια η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής, οι οποίοι δε δίστασαν να μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Μεταξύ άλλων, οι δυο τους μίλησαν για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που είχαν και αποκάλυψαν πως τα ξεπέρασαν.

Δείτε επίσης: Σε δύσκολη θέση ο Μάρκος Σεφερλής: «Έβαζα την Έλενα Τσαβαλιά να ζητάει δανεικά, γιατί...»

«Ήταν απίστευτα δύσκολη εκείνη η περίοδος. Ήμουν υποχρεωμένη να ακολουθήσω το όνειρο του Μάρκου παρόλο που εγώ ομολογώ ότι δεν το έβλεπα ευοίωνα. Δηλαδή, αν έλεγες σε έναν άνθρωπο βάλε κάτω τη λογική σου, βάλτο κάτω με χαρτί και μολύβι, θα σου έλεγε “δεν βγαίνει”.

Το Δελφινάριο μέχρι τότε δούλευε με δέκα πρωταγωνιστές και ερχόταν και από δύσκολες χρονιές. Πώς αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να το γεμίσει, όχι μόνος του γιατί σαφώς έχει κι άλλους ανθρώπους δίπλα του. Μόνος του ως πρωταγωνιστής, ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ήμουν όμως υποχρεωμένη να τον ακολουθήσω, ήμουν υποχρεωμένη να βάλω πλάτη για να κάνει εκείνος το όνειρό του πραγματικότητα.

Και το έκανα! Και ευτυχώς που το έκανα και ευτυχώς που πίστεψα τελικά σε αυτό που πίστεψε εκείνος εξ αρχής, γιατί ήταν αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο. Και δόξα τω Θεώ χάρη σε αυτό είμαστε σε μια καλή κατάσταση», είπε αρχικά η Έλενα Τσαβαλιά.

Μαρκος Σεφερλης και Ελενα Τσαβαλια

«Όταν αποφάσισα να το κάνω έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά, δεν φοβόμουν. Τόλμησα, ρισκάρισα και στην πορεία είδα ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν υπήρχαν τα χρήματα και οι επιταγές που είχα υπογράψει δεν μπορούσαν να καλυφθούν. Καλύφτηκαν βέβαια, τρέχαμε στα βουνά και στα λαγκάδια, δευτερότριτα παίζαμε, με το μωρό στην αγκαλιά.

Κάναμε περιοδείες για να ξεπληρώσουμε τα χρέη του Δελφιναρίου και γυρίζαμε Τετάρτη στο χειμερινό θέατρο και παίζαμε μέχρι την Κυριακή. Και φεύγαμε Δευτέρα ξημερώματα και παίζαμε στην επαρχία για να μαζέψουμε χρήματα κι έτσι μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το μεγάλο αυτό εμπόδιο. Αλλά τελικά πέτυχε το εγχείρημα. Εγώ πέρασα απέναντι. Είμαι από τους ηθοποιούς που ρισκάρισε και του βγήκε», συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share