Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεπέρασε σε μπόι τον Πασχάλη Τσαρούχα: Αυτός είναι ο γιος που έχει αποκτήσει με την Θεοφανία Παπαθωμά (photos)

Μόνο καμάρι για το παιδί τους

18 Νοεμβρίου 2022 10:33
Ξεπέρασε σε μπόι τον Πασχάλη Τσαρούχα: Αυτός είναι ο γιος που έχει αποκτήσει με την Θεοφανία Παπαθωμά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το 2006 μέχρι το 2013 ο Πασχάλης Τσαρούχας υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Αχιλλέα.

Το ζευγάρι μπορεί να τράβηξε χωριστούς δρόμους, ωστόσο ο μοναχογιός τους είναι η προτεραιότητα και των δύο μέχρι σήμερα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την περίοδο που η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν έγκυος στο γιο τους.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Αχιλλέας Τσαρούχας είχε απαθανατιστεί από φωτογράφους στο πλευρό των γονιών του κατά τη διάρκεια δημόσιων εμφανίσεων.

γιος Θεοφανίας Παπαθωμά

Αν και τότε ήταν ένα μικρό αγοράκι, τα χρόνια πέρασαν και πλέον αναμετριέται σε μπόι με τον πατέρα του και μάλιστα τον νικάει.

Πατέρας και γιος είναι πολύ δεμένοι και όταν έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο πηγαίνουν για μπάσκετ, καθώς είναι ένα σπορ που αρέσει εξίσου και στους δύο.

Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του Πασχάλη Τσαρούχα και της Θεοφανίας Παπαθωμά

Πασχάλης και Αχιλλέας Τσαρούχας

Αχιλλέας και Πασχάλης Τσαρούχας παίζουν μπάσκετ

Αχιλλέας Τσαρούχας

Πολύ πριν γνωρίσει την Παπαθωμά: Η δουλειά που έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας προτού γίνει ηθοποιός

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι σήμερα ένας εξαιρετικά επιτυχημένος ηθοποιός, ενσαρκώνοντας το ρόλο του σκληρού αρσενικού, αλλά μέχρι τότε χρειάστηκε να περάσει από διάφορα στάδια.

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega. Συνομιλώντας με την Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην καριέρα του, τα παιδιά του και την προσωπική του ζωή.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε μεταξύ άλλων: «Οι άνθρωποι που έχουν ένα σκληρό προφίλ, είναι μια άμυνα. Δεν φοβάμαι να δείξω ούτε την τρυφερή, ούτε την στριμμένη μου πλευρά. Δεν υπήρχε κάτι στην ζωή μου που το θέλησα και δεν το γεύτηκα. Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Θα μπορούσα να δώσω χρόνο σε έναν άνθρωπο αλλά θα μπορούσαν και να μου είχαν δώσει. Θυμάμαι την συγκίνησή μου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην ταινία Βασιλική».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share