Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κεραυνοβολημένη» η Θεοφανία Παπαθωμά: «Όταν είδα τον Πασχάλη Τσαρούχα πρώτη φορά είπα...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

15 Νοεμβρίου 2022 14:44
«Κεραυνοβολημένη» η Θεοφανία Παπαθωμά: «Όταν είδα τον Πασχάλη Τσαρούχα πρώτη φορά είπα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε βρεθεί καλεσμένη στον παρελθόν στην εκπομπή DOT και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τον πρώην σύζυγό της, Πασχάλη Τσαρούχα, αλλά και τον Γρηγόρη Πετράκο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της.

Αναφερόμενη στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, θυμήθηκε: «Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς” που έκανα μια πόρνη. Μας είχε καλέσει ο Μανουσάκης για μια σειρά με τον Πασχάλη Τσαρούχα να παίξουμε το ζευγάρι, αλλά δεν έγινε τελικά. Άλλαξε το σενάριο και μετά από 1,5 μήνα του τηλεφώνησα και τότε έγινε η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη».

Παπαθωμά Τσαρούχας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

Για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ανέφερε: «Με τον Πασχάλη συναντηθήκαμε μετά από 7 χρόνια το 2005. Όταν είδα τον Πασχάλη πρώτη φορά είπα “Τι καλό παιδί”. Μείναμε μαζί επτά χρόνια. Επτά χρόνια φαγούρας. Για τρία χρόνια ήμασταν χωρισμένοι και συζούσαμε. Δεν κράτησε πολλά χρόνια η προσπάθειά μας, αλλά ο γιος μου ο Αχιλλέας μου είχε πει ότι “Μόνο τρία χρόνια προσπαθήσατε; Κοίταξε με”. Είχαμε ένα πολιτισμένο και ήρεμο διαζύγιο».

Για τον εδώ και 9 χρόνια σύντροφό της, Γρηγόρη Πετράκο, εξήγησε: «Με τον Γρηγόρη αποφασίσαμε να παντρευτούμε, απλώς δε βρήκαμε τον χρόνο ακόμα. Από τον πρώτο χρόνο κάθε μέρα μου κάνει πρόταση γάμου. Μόλις ανοίξουν οι εκκλησίες θα δούμε». αποκάλυψε. Όσο για τις δηλώσεις του σχετικά με τον κορωνοϊό, τόνισε: «Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του Γρηγόρη γιατί δεν πληρώνομαι γι’ αυτό. Αν αναφερθώ στο βίντεο που δημοσίευσε με την έρευνα που έκανε, όποιος ανατρέξει στις πηγές θα δει ότι αυτά τα στοιχεία υπάρχουν. Εμείς ήμαστε στον δρόμο της φιλοσοφίας πολλά χρόνια. Η φιλοσοφία λέει ότι έχεις υποχρέωση να διαδίδεις την αλήθεια. Θεωρώ αστείο και γελοίο να ασχολείται κάποιος με ό,τι ανεβάζει ο Γρηγόρης. Δεν συμφωνώ πάντα με την άποψη του Γρηγόρη. Συμφωνώ με το δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται ελεύθερα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share