Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πολύ πριν το γάμο με τον Παύλο Πετρουλάκη: Αυτός ο επιχειρηματίας είχε «κλέψει» την καρδιά της Ελένης Τσολάκη (photos)

Ελάχιστοι το θυμούνται

12 Νοεμβρίου 2022 21:35
Πολύ πριν το γάμο με τον Παύλο Πετρουλάκη: Αυτός ο επιχειρηματίας είχε «κλέψει» την καρδιά της Ελένης Τσολάκη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη είναι σήμερα τρισευτυχισμένη στο γάμο με τον Παύλο Πετρουλάκη, έχοντας νωρίτερα τις δικές της περιπέτειες, καθώς νωρίτερα είχε μια ακόμη σοβαρή σχέση.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, υπήρξε σε σχέση με τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη, ο οποίος βρισκόταν διακριτικά στο πλευρό από την πρώτη στιγμή του δεσμού τους. Με την ευκαιρία, «καρφιά» για πρώην συνεργάτη της πέταξε η Ελένη Τσολάκη.

Και ενώ το ζευγάρι απέφευγε γενικά τις δημόσιες εμφανίσεις, ο φακός του περιοδικού YOU εντόπισε την Ελένη Τσολάκη και τον σύντροφό της σε παλιότερη βραδινή τους έξοδο στα μπουζούκια και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

ελένη τσολάκη μιχάλης αντιώτης

Ο λόγος του χωρισμού και... το παιχνίδι της μοίρας

Οι δυο τους, πάντως, εντελώς αθόρυβα αποφάσισαν να βάλουν και το τέλος στη σχέση τους. Άτομο, μάλιστα, από το στενό φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, δήλωσε χαρακτηριστικά «Η Ελένη και ο Μιχάλης αγαπιούνται πολύ, αλλά όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους γιατί έχουν άλλες προτεραιότητες στη ζωή τους. Ο Μιχάλης θέλει να προχωρήσει την προσωπική του ζωή αλλά η Ελένη στην παρούσα φάση έχει μια ευκαιρία στην Αθήνα και θέλει να δώσει βάση στα επαγγελματικά της χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον αγαπάει».

Αντιώτης επιχειρηματίας Τσολάκη

Κι ενώ κατά διαστήματα μαθαίναμε ότι το ζευγάρι περνάει σκαμπανεβάσματα στη σχέση του, τα οποία ξεπερνούσε, αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους. «Αυτή η φορά δεν είναι σαν τις άλλες και από ότι φαίνεται το σκέφτηκαν πολύ πριν πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση και ήδη είναι περίπου τρεις εβδομάδες χωριστά», πρόσθεσε το ίδιο άτομο.

Το φοβερό, πάντως, ήταν πως λίγο αργότερα κι ενώ η Τσολάκη έκανε σχέση με τον Πετρουλάκη, η Νεσχάν Μουλαζίμ άρχισε να παρέα με τον Μιχάλη Αντιώτη. Υπενθυμίζουμε, ότι η Νεσχάν είναι... η πρώην του Πετρουλάκη, με τη μοίρα τελικά να παίζει ένα περίεργο παιχνίδι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share