Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Η επεισοδιακή ζωή της Dat Lilly: Το 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο, ο θάνατος των γονιών της και η κατάκτηση του Youtube

Ποια είναι η Αγγελική Κόκλα;

11 Νοεμβρίου 2022 00:31
Η επεισοδιακή ζωή της Dat Lilly: Το 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο, ο θάνατος των γονιών της και η κατάκτηση του Youtube
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Dat Lilly γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1991 και μόλις στα 31 της χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει την πλατφόρμα του Youtube, καθώς θεωρείται, αν όχι η πιο επιτυχημένη youtuber, μία από τις πιο επιτυχημένες στην Ελλάδα. Το πραγματικό της όνομα, που λίγοι γνωρίζουν είναι Αγγελική Κόκλα.

Τα βίντεο της παίρνουν πολλές χιλιάδες views μέσα σε μερικές ώρες, αν και η ίδια παραμένει ιδιαίτερα προσγειωμένη. Ωστόσο, ο δρόμος προς την κορυφή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλεί πως ένας youtuber σκηνοθέτησε ολόκληρη συντριβή αεροπλάνου για τα views.

 Dat Lilly

Η ίδια είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night show» με μεγάλη ειλικρίνεια και είχε διηγηθεί την ιστορία της ζωής της, η οποία κάθε άλλο παρά συνηθισμένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τα χρόνια στο ορφανοτροφείο και η εγκατάλειψη από τη μητέρα της

«Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο. Μπήκα, όταν πήγαινα στη Γ΄ Δημοτικού και βγήκα 18 ετών. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο σπίτι μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Στα 7 μου αναγκάστηκα να φύγω, γιατί μπήκε ένας σύντροφος στο σπίτι που δεν ήταν καλή παρουσία για ένα μικρό παιδί. Η μητέρα μου έκανε ένα παιδί με τον σύντροφό της. Της ήρθε το ερώτημα "ή θα χωρίσεις και θα κρατήσεις το παιδί ή το παιδί θα φύγει" και αποφάσισε να μείνουν μαζί και να διώξει εμένα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μπήκα στο ορφανοτροφείο, το οποίο ήταν μοναστήρι κι έκατσα εκεί ενάμιση χρόνο. Ήταν άσχημες οι συνθήκες. Ήταν πολύ αυστηρά, πολύ ξύλο, απαγορευόταν να φοράμε παντελόνια. Η αδερφή μου με πήγε στο ορφανοτροφείο. Πήγαν κι εκείνες στο ορφανοτροφείο, όταν εγώ μπήκα, εκείνες είχαν βγει. Η μητέρα μου δεν ήρθε ποτέ να με δει στο ορφανοτροφείο. Δεν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα. Δεν ήξερα πώς να την αντιμετωπίσω, την ένιωθα την ψυχρότητά της. Ο μπαμπάς μου δεν έμαθε ποτέ ότι ζούσα σε ίδρυμα», είχε εξηγήσει.

Ο θάνατος των γονιών της

«Για πρώτη φορά με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου στα 15 μου, ήταν σαν να προσπαθούσε να τη συγχωρήσω. Την επόμενη ημέρα με πήρε η μαμά μου να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι πέθανε η μαμά. 40 ημέρες μετά τον θάνατο της μαμάς μου χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο πατέρας μου και μου είπε "είμαι εδώ για σένα, μην ανησυχείς για τίποτα". Το ίδιο βράδυ πέθανε», κατέληξε.

Όπως ανέφερε, στη συνέχεια πήγε σε άλλο ορφανοτροφείο, το οποίο και προτιμούσε σε σχέση με το μοναστήρι.

«Είχα ως μέτρο σύγκρισης το μοναστήρι, οπότε μου φάνηκε "παράδεισο". Χίλιες φορές που μεγάλωσα εκεί, παρά να μεγάλωνα στο σπίτι μου. Όταν βγήκα από το ορφανοτροφείο, ήταν όλα πολύ χαοτικά. Άκουγα τη λέξη "κοινόχρηστα" και νόμιζα θα πάω φυλακή αν δεν τα πληρώσω, τα μάθαινα όλα για πρώτη φορά. Έκανα πρακτική σε μία τράπεζα και ευτυχώς πληρωνόμασταν κι έτσι με τα πρώτα λεφτά μου, πήγα και νοίκιασα το σπίτι μου» ανέφερε η Dat Lilly.

Η κατάκτηση του Youtube

Αναφερόμενη στο YouTube και το πώς μπήκε σε αυτόν τον χώρο, η Dat Lilly απάντησε: «Πέρασα μία φάση γερής κατάθλιψης όταν τελείωσα την πρακτική μου.

Έλιωνα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Είδα τυχαία μία Youtuber που βραβευόταν, μπήκα την έψαξα, είδα τι κάνει και είπα "θέλω να το κάνω κι εγώ"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share