Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγινε ρόμπα! YouTuber σκηνοθέτησε ολόκληρη συντριβή αεροπλάνου για τα views (video)

Αδιανόητο!

9 Ιανουαρίου 2022 16:08
Έγινε ρόμπα! YouTuber σκηνοθέτησε ολόκληρη συντριβή αεροπλάνου για τα views (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε βίντεο που ανέβασε στις 23 Δεκέμβρη, ο άντρας βιντεοσκοπεί την απόδρασή του από ένα αεροπλάνο που έχει χάσει τη στήριξη.

Ο Τζέικομπ φαίνεται να πηδά από το αεροσκάφος και να ανοίγει με ασφάλεια το αλεξίπτωτό του, ενώ μετά φαίνεται η συντριβή του αεροπλάνου.

Το κλιπάκι έγινε viral, αλλά πολλοί χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα είδαν με καχυποψία το κατόρθωμά του και διερωτήθηκαν εάν το συμβάν ήταν σκηνοθετημένο για τα views ή πραγματικό ατύχημα.

«Στις 24 Νοέμβρη απογειώθηκα προς τα βουνά της Σιέρα Νεβάδα για να σκορπίσω τις στάχτες του αγαπημένου μου φίλου Τζόνι Στρέιντζ. Σκόπευα να καταγράψω ολόκληρο το ταξίδι και να φτιάξω ένα βίντεο για να μοιραστώ την εμπειρία» λέει ο Τζέικομπ κατά τη διάρκεια του βίντεο, εξηγώντας πώς βρέθηκε να πηδά με αλεξίπτωτο από ένα αεροπλάνο.

«Κατά τη διάρκεια της πτήσης έπαθα μηχανική βλάβη, πάνω από κάποια βουνά. Δεν υπήρχε κάπου να προσγειωθώ με ασφάλεια» συνέχισε ο Τζέικομπ.

Κι ενώ ο άντρας ακολούθησε σωστά όλα τα πρωτόκολλα εγκατάλειψης ενός αεροσκάφους, σε πολλούς το συμβάν φάνηκε ύποπτο.

Για να φοράς αλεξίπτωτο σε ένα αεροπλάνο του είδους που ο Τζέικομπ πετούσε, θα πρέπει να έχεις κάνει ειδικές μετατροπές στο κάθισμα, σύμφωνα με το Ρόμπερτ Πέρι, εκπαιδευτή πιλότων στο αεροδρόμιο Σάντα Ινέζ της Καλιφόρνια.

«Το να φοράς αλεξίπτωτο είναι δύσκολο όταν πετάς ένα αεροπλάνο τόσο μικρό. Θα πρέπει να έχεις βγάλει το μαξιλάρι του καθίσματος ή να έχεις κάνει κάποια άλλη μετατροπή» εξηγεί στην ανάρτησή του ο εκπαιδευτής πτήσης.

«Ο ΥουΤuber Τρέβορ Τζέικομπ εντελώς σκηνοθέτησε μια συντριβή αεροπλάνου. Πήγε φορώντας ένα αθλητικό αλεξίπτωτο, κάτι που δεν κάνει κανένας πιλότος ιδιωτικού αεροπλάνου, έστρεψε τη μύτη του αεροπλανου προς τα κάτω και πήδηξε έξω, αφού βεβαιώθηκε πρώτα ότι τα βιντεοσκοπεί όλα με ένα σέλφι στικ» σχολίασε ένας άλλος χρήστης του Twitter.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share