Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Στιγμές απόγνωσης για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δεν είχα βρακί να βάλω...»

«Ήμασταν με μια ρόμπα...»

10 Νοεμβρίου 2022 14:58
Στιγμές απόγνωσης για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δεν είχα βρακί να βάλω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την ταξιδιωτική εκπομπή «Fishy»,αλλά και τα γυρίσματα που έκαναν από κοινού με την Ελένη Μενεγάκη, μιας και συναντήθηκαν στην Άνδρο.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στην αγάπη του για τα ταξίδια. Το καλοκαίρι, μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, πραγματοποίησαν ένα μεγάλο ταξίδι στο Μπαλί, όμως εκεί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Όπως είχε κάνει γνωστό η ηθοποιός είχαν χάσει τις βαλίτσες στους στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό ο Τσιμιτσέλης αποκάλυψε «Χάσαμε τις βαλίτσες μας, δεν είχα βρακί να βάλω 5 μέρες, ήμασταν δύο μέρες με τη ρόμπα». Βέβαια αυτό το συμβάν δεν άλλαξε την εμπειρία τους στο ταξίδι με τον ηθοποιό να δηλώνει: «Πολύ ωραίο το Μπαλί αλλά πολύ ρύζι».

«Κάγκελο» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ήσασταν...» - Η ατάκα «φωτιά» της κόρης του για τον χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτολογλου ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για το χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι ρόλο έπαιξε η ζήλια στη σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Βάσω Λασκαράκη και ποια η απάντηση του ηθοποιού για την απιστία.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε πως: «Δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή.

Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα.

Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας».

Στη συνέντευξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον ηθοποιό αν του έκανε κάποια ερώτηση η κόρη του για τον χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη και εκείνος απάντησε: «Μου είχε πει η κόρη μου μια ατάκα “μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι”. Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, που το έχει ακούσει; που το είδε; Μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share