Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Άσχημες αναμνήσεις για την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν με αφορά...» - Το επίμαχο σχόλιο για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο

Νεύρα μετά τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

4 Νοεμβρίου 2022 14:01
Άσχημες αναμνήσεις για την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν με αφορά...» - Το επίμαχο σχόλιο για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε απόσπασμα από δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, τοποθετούμενη παράλληλα για τη σχέση της στο παρελθόν με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, είχε αναφέρει παλιότερα ότι εκείνη τους είχε γνωρίσει, όσο ήταν ακόμη με τον επιχειρηματία και παράλληλα η Σπυροπούλου ήταν σε σχέση με έναν άλλο. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εγκυμοσύνη της.

Τότε η Καινούργιου είχε πει, πώς επειδή ήταν και οι δύο παρουσιάστριες στο κανάλι Alpha, τύχαινε και έβγαιναν με τους – τότε – συντρόφους τους, αλλά είχε ξεκαθαρίσει ότι η Σπυροπούλου δεν είχε “γλυκοκοιτάξει” τον Σταθοκωστόπουλο, ούτε το αντίθετο, και πώς η σχέση τους ήρθε πολύ αργότερα.

Ωστόσο, η Σπυροπούλου, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, περιέγραψε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της. Στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, έπαιξαν το συγκεκριμένο απόσπασμα και στη συνέχεια πήρε το λόγο η παρουσιάστρια για να πει πώς ιδανικά θα ήθελε να σβήσει από το διαδίκτυο τη σχέση της με τον Σταθοκωστόπουλο.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου, είπε:

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη. Δεν ξέρω αν είχαν γνωριστεί και παλιότερα αλλά εντάξει, είναι και μια σχέση που δε με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, ούτε τίποτα. Απλώς, λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί. Μακάρι να μπορούσα και από το google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση.

Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να… Η τελευταία μου σχέση με τον Φίλιππο είναι πολύ σημαντική για μένα, με άλλαξε, με πήγε μπροστά. Είμαι περήφανη γι’ αυτή τη σχέση»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share