Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

«Ο μπαμπάς μου είναι σε αμαξίδιο»: Οι τραγικές ώρες της Κατερίνας Καινούργιου! Το θαύμα που έσωσε τον πατέρα της

Πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε

2 Νοεμβρίου 2022 12:14
«Ο μπαμπάς μου είναι σε αμαξίδιο»: Οι τραγικές ώρες της Κατερίνας Καινούργιου! Το θαύμα που έσωσε τον πατέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορούν να αλλάξουν τα πάντα! Μπορεί η ζωή να στα φέρει τούμπα. Τα χαμόγελα πάγωσαν τους πάντες στην οικογένεια της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη!

Από την μια μέρα στην άλλη η αγαπημένη παρουσιάστρια είδε τον ίδιο της τον πατέρα να δίνει μάχη για την ζωή του. Σαν χτες θυμάται η ίδια το σοβαρό τροχαίο που είχε ο πατέρας της και τον καθήλωσε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αναπηρικό καροτσάκι!

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Νέος άνδρας μετά τον Τσαγκρίδη για την Καινούργιου: Ο 35χρονος εφοπλιστής που την κάνει να χαμογελά ξανά

Πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε: Το θαύμα που έσωσε τον πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου!

Η Κατερίνα Καινούργιου, ακούγοντας την εξομολόγηση του πρωταθλητή Πάνου Τριανταφύλλου για το τροχαίο ατύχημα που ειχε στα 18 του χρόνια, προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τον πατέρα της, που είχε και εκείνος ένα τροχαίο και μάλιστα, εκείνη την περίοδο όλοι τον είχαν ξεγραμμένο...

«Παρόλο που ο μπαμπάς μου δεν θέλει να μιλάω, ήμουν έξι χρονών όταν έγινε αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άνδρας της ζωής μου. Με συγκινεί πάρα πολύ η αυτοπεποίθηση που έχει αυτός ο άνθρωπος, μας έκανε να μην βλέπουμε τίποτα διαφορετικό. Με το που σε είδα, επειδή έχετε και το ίδιο χρώμα μάτια, είπα ότι βλέπω έναν άνδρα σαν τον μπαμπά μου»

«Ο πατέρας μου σήμερα είναι 63 ετών και τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση. Όταν συνέβη το ατύχημα τότε λέγανε “Θεός σχωρέστον τα παιδιά” αλλά οι γονείς μου ζήσανε και ο μπαμπάς μου είναι ο ήρωάς μου»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share