Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Κυριακάτικες πόζες: Η Βίκυ Καγιά και η κόρη της ποζάρουν με μαγιό στον κήπο του σπιτιού τους και ξετρελαίνουν τα πλήθη

Σαν δυο σταγόνες νερό

23 Οκτωβρίου 2022 21:11
Κυριακάτικες πόζες: Η Βίκυ Καγιά και η κόρη της ποζάρουν με μαγιό στον κήπο του σπιτιού τους και ξετρελαίνουν τα πλήθη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Βίκυ Καγιά έχει επιστρέψει δυναμικά στον ρόλο της στο GNTM, συνεχίζοντας παράλληλα και τις υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Με την ευκαιρία, δείτε τα σκληρά σχόλια του Twitter για την Βίκυ Καγιά στο GNTM.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια πλέον έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, ωστόσο, ως μητέρα δύο παιδιών προσπαθεί τον ελεύθερο χρόνο της να τον αφιερώνει πάντα στα παιδιά της.

Τα Σαββατοκύριακο λοιπόν, η Βίκυ Καγιά φροντίζει να περνάει δημιουργικά τον χρόνο της με την Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο, κάνοντας όλοι μαζί πράγματα που αγαπούν. Πολλές φορές μάλιστα, η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις στιγμές τους και αυτό έκανε και το μεσημέρι της Κυριακής.

Η τρυφερή μανούλα εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό φόρεσε το μαγιό της και μαζί με την κόρη της βγήκαν στον κήπο τους να απολαύσουν τον ήλιο.

Μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί στον φακό, φορώντας τα μαγιό τους, με την Μπιάνκα να μιμείται την μαμά της, που ομολογούμαι ότι της μοιράζει πολύ.

Στα «μαχαίρια» Νίκος Μουτσινάς και Βίκυ Καγιά: «Δεν της αρέσει...»

Το καθιερωμένο του αφιέρωμα στο GNTM 5 έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι”. Ο παρουσιαστής εστίασε στην Βίκυ Καγιά και στις περίεργες… αντιδράσεις της, στις φωτογραφίες των κοριτσιών! Παράλληλα, «άστραψε και βρόντηξε» ο παρουσιαστής στην εκπομπή του.

Πράγματι, εάν κάποιος παρακολούθησε το χθεσινό επεισόδιο, σίγουρα θα διαπίστωσε πως στην Βίκυ Καγιά δεν άρεσε τίποτα. Τα θετικά της σχόλια ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Φράσεις όπως: “Δεν το’ χεις”, “Το πρόσωπό σου είναι αμήχανο”, “Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω”, “Η εικόνα σου είναι ανάλατη” κλπ σχολιάστηκαν με ξεκαρδιστικό τρόπο από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος επίσημανε:

«Μα δε της αρέσει τίποτα, παλιά της άρεσαν όλα. Πότε βρεθήκαμε στην άλλη άκρη ρε φίλε; Βέβαια και οι κοπέλες.. χαλαρουίτα!».

Δείτε το βίντεο με τον Νίκο Μουτσινά, για την Βίκυ Καγιά και το GNTM 5:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share