Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου με...»

Τι εξομολογήθηκε;

21 Οκτωβρίου 2022 17:30
Άκρως αποκαλυπτική η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στο Πρωινό μας για την επιλογή της να ασχοληθεί με το τραγούδι και ανέφερε και μια ιστορία με τη μητέρα της! Παράλληλα, δείτε τι είπε για τις πλαστικές επεμβάσεις και τον Ανδρέα Φουστάνο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε: «Εγώ είμαι τραγουδίστρια γιατί δεν θα μπορούσε να είμαι τίποτα άλλο. Γεννήθηκα μάλλον τραγουδώντας. Η μαμά μου μου είχε πει ότι πάντα είχα μια μελωδία μέσα μου. Όταν με τάιζε και μου έλεγε ρε παιδί μου σταμάτα πια να μουρμουράς και όταν έτρωγα συνέχιζα να μουρμουράω και μου έλεγε “και με γεμάτο στόμα πάλι τραγουδάει αυτό το παιδί. Τι θα κάνω;”»!

Και πρόσθεσε: «Όταν είσαι πρωταγωνιστής και είσαι κάτω από τα φώτα και όλοι σε προσέχουν και σε χειροκροτούν, δημιουργείται ένας μικρόκοσμος που μπορεί καμιά φορά να σε βγάλει από τον δρόμου σου, να σε μπερδέψει και να γίνεις λίγο εγωιστής. Όσο πιο ώριμος είσαι στην κάθε στιγμή, τότε χειρίζεται πιο καλά τις καταστάσεις»!

Δείτε το βίντεο

Μαθεύτηκε χρόνια μετά: Ο Ανδρέας Φουστάνος αποκάλυψε το λόγο που χώρισε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ήταν το 1999 όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβουν τη σχέση τους και άρχισαν να πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εξόδους.

Η διάσημη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου και ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος είχαν πυκνώσει τις συναντήσεις τους εκείνη την περίοδο. Έβγαιναν, όμως, διακριτικά καθώς ήθελαν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας για να προφυλάξουν τη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Μελαχρινή και με αναλογίες μοντέλου - Δείτε την 37χρονη κούκλα σύντροφο του Ανδρέα Φουστάνου!

 Ανδρέας Φουστάνος Νατάσα Θεοδωρίδου

Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνο το ζευγάρι δεν τα κατάφερε και έτσι οδηγήθηκε στο διαζύγιο μετά από 8 χρόνια, δηλαδή το 2007. Σταθμός του γάμου τους ήταν ο ερχομός της κόρης τους Ανδριάννας τον Αύγουστο του 2000.

Σε συνέντευξή του πριν χρόνια ο Ανδρέας Φουστάνος είχε αποκαλύψει και τον λόγο που χώρισε με τη δημοφιλή τραγουδίστρια: «Έκλεισε ο κύκλος της σχέσης μας. Θες η συνήθεια; Θες η βαρεμάρα; Θες η καταπίεση ότι πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα…;»

Οι δρόμοι του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού χώρισαν και ο καθένας τράβηξε το δικό του δρόμο στην προσωπική του ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share