Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα πήρε στο «κρανίο» η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να...»

Γιατί εκνευρίστηκε;

4 Οκτωβρίου 2022 13:31
Τα πήρε στο «κρανίο» η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την επερχόμενη έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντήθηκε με την Τίνα Μεσσαροπούλου και μεταξύ άλλων απάντησε με τον δικό της τρόπο σε όσους υποστηρίζουν ότι λόγω του γάμου που είχα κάνει με τον Ανδρέα Φουστάνο, έχει υποβληθεί και σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις. Παράλληλα, αυτή είναι η κόρη του γνωστού πλαστικού χειρουργού από τον πρώτο του γάμο.

«Για μένα η Google γράφει τη σωστή ηλικία. Όταν έχεις 28 χρονών παιδί, τι να κρύψεις; Και γιατί να κρύψεις; Εγώ νιώθω τόσο ωραία… Δε λέω ότι δεν κοιτιέσαι καμιά φορά στον καθρέφτη και δε βλέπεις καμιά ρυτίδα που δε σου αρέσει ή δεν ξυπνάς τόσο καλά και λες “όλα τέλεια”. Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Πάρτε τον να σας τα πει. Εγώ γιατί να σας τα πω;» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όσο για τα μυστικά ομορφιάς της, ανέφερε, «Δε γυμνάζομαι. Εγώ είμαι από αυτές που η γυμναστική δε φέρνει ευεξία, φέρνει λύπη στεναχώρια και κούραση. Δε λέω ότι τρώω ότι θέλω και είμαι σούπερ. Προσέχω. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πάρα πολλές ώρες».

Δείτε όσα δήλωσε

Μαθεύτηκε χρόνια μετά: Ο Ανδρέας Φουστάνος αποκάλυψε το λόγο που χώρισε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ήταν το 1999 όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβουν τη σχέση τους και άρχισαν να πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εξόδους.

Η διάσημη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου και ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος είχαν πυκνώσει τις συναντήσεις τους εκείνη την περίοδο. Έβγαιναν, όμως, διακριτικά καθώς ήθελαν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας για να προφυλάξουν τη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Μελαχρινή και με αναλογίες μοντέλου - Δείτε την 37χρονη κούκλα σύντροφο του Ανδρέα Φουστάνου!

 Ανδρέας Φουστάνος Νατάσα Θεοδωρίδου

Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνο το ζευγάρι δεν τα κατάφερε και έτσι οδηγήθηκε στο διαζύγιο μετά από 8 χρόνια, δηλαδή το 2007. Σταθμός του γάμου τους ήταν ο ερχομός της κόρης τους Ανδριάννας τον Αύγουστο του 2000.

Σε συνέντευξή του πριν χρόνια ο Ανδρέας Φουστάνος είχε αποκαλύψει και τον λόγο που χώρισε με τη δημοφιλή τραγουδίστρια: «Έκλεισε ο κύκλος της σχέσης μας. Θες η συνήθεια; Θες η βαρεμάρα; Θες η καταπίεση ότι πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα…;»

Οι δρόμοι του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού χώρισαν και ο καθένας τράβηξε το δικό του δρόμο στην προσωπική του ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share