Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ιζαμπέλα Φουστάνου: Αυτή είναι η μεγάλη κόρη του Ανδρέα Φουστάνου από τον πρώτο του γάμο! (photos)

Ο πλαστικός χειρουργός έχει άλλη μία κόρη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

12 Σεπτεμβρίου 2022 08:08
Ιζαμπέλα Φουστάνου: Αυτή είναι η μεγάλη κόρη του Ανδρέα Φουστάνου από τον πρώτο του γάμο! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και 25 χρόνια ο Ανδρέας Φουστάνος είναι ένας από τους γνωστότερους πλαστικούς χειρουργούς στην Ελλάδα, κυρίως λόγω των επεμβάσεων που έχει κάνει σε καλλιτέχνες και αστέρες της showbiz, αλλά και για τις συχνές εμφανίσεις του στις κοσμικές στήλες του Τύπου. Έχει χρηματίσει, επίσης, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής.

Είναι λάτρης των σπορ αυτοκινήτων και αγαπημένες του πόλεις είναι το Λονδίνο, όπου έχει δύο σπίτια, και η Νέα Υόρκη, την οποία επισκέπτεται συχνά για λόγους αναψυχής. Εραστής της ζωής, του γυναικείου φύλου και της καλής παρέας, ποτέ δεν έκρυψε την ζωή του από τα media και το lifestyle.

ανδρέας φουστάνος

Μιλώντας για την μεγάλη του κόρη Ιζαμπέλα Φουστάνου, είπε: «Η μεγάλη μου κόρη παντρεύτηκε με τον γιο μίας πολύ καλής φίλης, είχα ερωτική σχέση πριν κάποια χρόνια με την συμπεθέρα μου». Να υπενθυμίσουμε πως ο Ανδρέας Φουστάνος έχει άλλη μία κόρη την Ανδριάννα, από τον γάμο του με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η σχέση με τα παιδιά του

«Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου. Μπορεί να με πουν αδιάφορο, αλλά δεν είμαι. Έφερα τις κόρες μου κοντά μου από πέντε χρονών στο χειρουργείο. Τις έφερα σε επαφή με το αίμα, αλλά δεν τους άρεσε να γίνουν γιατροί.

Με τον εγγονό μου τον Ανδρέα είμαστε φίλοι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που γίνονται χαζομπαμπάδες. Πολλές κυρίες έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά μου, ότι είμαστε σύντροφοι, για να κερδίσουν δημοσιότητα», είπε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Δείτε φωτογραφίες της Ιζαμπέλας Φουστάνου

Ιζαμπέλα και Ανδρέας Φουστάνος

Ιζαμπέλα Φουστάνου σύζυγος

Μαθεύτηκε χρόνια μετά: Ο Ανδρέας Φουστάνος αποκάλυψε το λόγο που χώρισε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ήταν το 1999 όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβουν τη σχέση τους και άρχισαν να πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εξόδους.

Η διάσημη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου και ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος είχαν πυκνώσει τις συναντήσεις τους εκείνη την περίοδο. Έβγαιναν, όμως, διακριτικά καθώς ήθελαν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας για να προφυλάξουν τη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Μελαχρινή και με αναλογίες μοντέλου - Δείτε την 37χρονη κούκλα σύντροφο του Ανδρέα Φουστάνου!

 Ανδρέας Φουστάνος Νατάσα Θεοδωρίδου

Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνο το ζευγάρι δεν τα κατάφερε και έτσι οδηγήθηκε στο διαζύγιο μετά από 8 χρόνια, δηλαδή το 2007. Σταθμός του γάμου τους ήταν ο ερχομός της κόρης τους Ανδριάννας τον Αύγουστο του 2000.

Σε συνέντευξή του πριν χρόνια ο Ανδρέας Φουστάνος είχε αποκαλύψει και τον λόγο που χώρισε με τη δημοφιλή τραγουδίστρια: «Έκλεισε ο κύκλος της σχέσης μας. Θες η συνήθεια; Θες η βαρεμάρα; Θες η καταπίεση ότι πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα…;»

Οι δρόμοι του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού χώρισαν και ο καθένας τράβηξε το δικό του δρόμο στην προσωπική του ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share