Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μεγάλο μυστικό της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Έτσι διατηρεί καλλίγραμμο το σώμα της - Η γυμναστική που κάνει (video)

Τα καταφέρνει, ομολογουμένως, πολύ καλά!

21 Οκτωβρίου 2022 13:22
Το μεγάλο μυστικό της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Έτσι διατηρεί καλλίγραμμο το σώμα της - Η γυμναστική που κάνει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να έχει τρία παιδιά, αλλά το σώμα της μοιάζει σα να μην έχει γεννήσει! Η παρουσιάστρια, αγαπάει πολύ την γυμναστική και την σωστή διατροφή και τα αποτελέσματα, μιλούν από μόνα τους.

Τι γυμναστική κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έχει καλλίγραμμο σώμα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει pilates, αλλά τώρα τελευταία έχει ανακαλύψει και ένα νέο, άκρως διασκεδαστικό τρόπο γυμναστικής: Κάνει surf sessions στο γυμναστήριο δηλαδή, σε ειδικά προσαρμοσμένο μηχάνημα, surf χωρίς να είναι... στην θάλασσα. Συγκεκριμένες ασκήσεις γυμνάζουν άψογα τα πόδια, τα χέρια και τους κοιλιακούς και ειδικά αν έχεις σωματότυπο μήλο, αυτό το είδος γυμναστικής είναι για εσένα.

Φυσικά, αν αγαπάς την προπόνηση σε εξωτερικό χώρο, μπορείς να δεις και την γυμναστική που κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί είναι εξίσου αποτελεσματική.

Ανατροπή από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Για να μη μαθευτεί η εγκυμοσύνη μου δεν...»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη για το επώνυμό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το περιστατικό κατά το οποίο ήταν έγκυος στην πρώτη της κόρη και δεν ήθελε να το μάθει κανείς όταν πήγε για τη β-χοριακή. Παράλληλα δείτε τη σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Θέλω να σας πω μια προσωπική ιστορία να γελάσετε. Όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο παιδί και έπρεπε να κάνω μια β-χοριακή, πάω σε ένα πολύ γνωστό κέντρο και δεν ήθελα να πάω με το επώνυμό μου για να μη μαθευτεί.»!

Και πρόσθεσε: «Και λέω Ματίνα Σοφού. Κάτι ενδιάμεσο. Δίνω όμως τα στοιχεία της ταυτότητάς μου και το ΑΜΚΑ μου. Μετά από κάνα χρόνο πάω εκεί πέρα, στο ίδιο κέντρο και λέω “ναι αυτό είναι το ΑΜΚΑ μου”. Α Ματίνα Σοφού. Με κοιτάνε και είχα πει το κανονικό. Μπερδεύεσαι αν τα χρησιμοποιείς όλα μαζί. Μετά γίνεσαι ρεζίλι».

«Δεν το αντέχω!»: Σπάραξε στο κλάμα on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όσα καινούργια έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ και δέος.

Το πρωί της Τετάρτης 12/10 και λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή Happy Day ο Δήμος Βερύκιος διέκοψε την ροή για να μεταφέρει μια σοκαριστική νέα εξέλιξη! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share