Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ανελέητα «καρφιά» στη Ρούλα Κορομηλά για το διαζύγιο με τον Νάσο Γαλακτερό - «Ήταν φυσική φθορά...»

Τι έχει αναφέρει ο γνωστός μπασκετμπολίστας;

15 Οκτωβρίου 2022 17:08
Ανελέητα «καρφιά» στη Ρούλα Κορομηλά για το διαζύγιο με τον Νάσο Γαλακτερό - «Ήταν φυσική φθορά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά είχε έρωτες, που προκάλεσαν αίσθηση μέσα στα χρόνια, με το γάμο με τον Νάσο Γαλακτερό να λήγει πάντως εξίσου άδοξα με εκείνο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, αν και με τον πρώτο διατηρεί σίγουρα καλύτερες σχέσεις.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2000 και έμειναν μαζί έως και το 2007, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μετά το χωρισμό τους προχώρησαν σε νέες σχέσεις, ενώ ο γνωστός καλαθοσφαιριστής παντρεύτηκε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και έκανε μια κόρη.

Τα λόγια του Γαλακτερού για το διαζύγιο με τη Ρούλα

Σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός είχε μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Ρούλα, που για κάποιους ήταν ξαφνικός και γι’ άλλους αναμενόμενος, αφού για πολύ καιρό ακούγονταν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. Ο ίδιος απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

«Δεν ήταν δύσκολο για μένα...» - Η εξομολόγηση του Πάνου Μιχαλόπουλου για τον τελευταίο χωρισμό μετά τη Ρούλα Κορομηλά

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος από τη λάμψη και το γάμο με τη Ρούλα Κορομηλά κάποτε, έφτασε σε σημείο να απομακρυνθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον ίδιο να επιθυμεί να ακολουθήσει μια άλλη ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στην «Espresso», καλλιεργώντας σήμερα τη γη των προγόνων του στην Καλαμάτα, πνέοντας ακόμη τα μένεα για την πρώην σύζυγό του.

Η νέα ζωή του Πάνου Μιχαλόπουλου και η απόφαση να αποσυρθεί

Απλός, ήρεμος και μακριά από όλους και όλα, ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν αναπολεί τίποτα από το παρελθόν, όπως εξομολογείται. «Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Ολα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις» αναφέρει και μας «ξεναγεί» στη σημερινή πραγματικότητά του. «Οπως σου έχω πει, είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

Στη συνέχεια της συζήτησης η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση για ένα τέτοιο ίνδαλμα (όπως ήταν εκείνος) να φύγει μακριά από όλους και όλα. «Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο, γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου.

Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Εκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share