Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πνέει τα μένεα ο Πάνος Μιχαλόπουλος για το διαζύγιο με τη Ρούλα Κορομηλά: «Ήμουν το σκαλοπάτι της κυρίας για να...»

Δεν είχαν χωρίσει και με τον καλύτερο τρόπο...

2 Μαΐου 2022 15:04
Πνέει τα μένεα ο Πάνος Μιχαλόπουλος για το διαζύγιο με τη Ρούλα Κορομηλά: «Ήμουν το σκαλοπάτι της κυρίας για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά έζησαν μεν ένα μεγάλο έρωτα, αλλά χώρισαν και αρκετά άσχημα, με τον πρώτο ειδικά να πνέει τα μένεα εναντίον της μετά από τόσα χρόνια.

Γνωρίστηκαν το 1981 και ερωτεύτηκαν τρελά. Ο γάμος τους έγινε επτά χρόνια αργότερα, δηλαδή το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, που μίλησε και για το θάνατο που τον «τσάκισε», και ο πρώτος για τη Ρούλα Κορομηλά.

Τα «καρφιά» του Μιχαλόπουλου για τον χωρισμό με την Κορομηλά

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά το γάμο τους, χώρισαν. Μάλιστα, δεν έχουν κρατήσει καν φιλικές σχέσεις. Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, είχε αποκαλύψει πως βοήθησε τη Ρούλα να κάνει τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός με τις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως ο χωρισμός τους δεν ήταν ήρεμος.

Σε συνέντευξή του τo 2016, ο Πάνος Μιχαλόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. Ο ίδιος προχώρησε σε αιχμηρό σχόλιο. «Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share