Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα on air η Μαρία Μπεκατώρου – Τι συνέβη;

Μέσα στα δάκρυα η παρουσιάστρια

6 Οκτωβρίου 2022 11:54
«Λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα on air η Μαρία Μπεκατώρου – Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της πριν λίγο καιρό, στην εκπομπή Ελένη και εξήγησε τους λόγους.

Με αφορμή τη νέα σεζόν για το «Τhe Chase» η ίδια βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Με την ευκαιρία δείτε το ζεστό σπίτι της.

Η παρουσιάστρια του Mega κατά την διάρκεια της εκπομπής και συγκεκριμένα μετά την προβολή ενός βίντεο που αφορούσε τη ζωή και την καριέρα της ξέσπασε σε κλάματα.

Η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε χαρακτηριστικά:«Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί. Και λέω πως ότι και να έχει γίνει, για μια φορά δεν πρέπει να κλάψεις».

Και συμπλήρωσε: «Από χαρά έκλαψα, ήταν τόσο γλυκό! Αλλά σπάνια κλαίω».

Δείτε το βίντεο

Ξεσπά η Μαρία Μπεκατώρου: «Έχω πέσει θύμα εκμετάλλευσης...»

Στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης στην τηλεόραση, ενώ απάντησε πως θα συνεργαζόταν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά.

Δείτε επίσης: Ράκος η Μαρία Μπεκατώρου: «Σου γίνεται εμμονή, έκανα ενέσεις...» (Video)

Υπήρξαν άνθρωποι που σε εκμεταλλεύτηκαν;

Ναι, υπάρχει και αυτό στο χώρο μας. Εγώ είμαι πάντα καλοπροαίρετη και καχύποπτη –είναι συνδυασμός- και έτσι καταλαβαίνω πια αν οι άνθρωποι που είναι μαζί μου με εκτιμούν, γιατί έχω πάθει κι έχω μάθει. Υπήρξα αφελής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share