Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός χαρακτήρας του Μάκη Παντζόπουλου - Το σχόλιο που πυροδότησε τις φήμες

Τι συνέβη;

3 Οκτωβρίου 2022 12:37
Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός χαρακτήρας του Μάκη Παντζόπουλου - Το σχόλιο που πυροδότησε τις φήμες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 11 χρόνια ενώ στις 18 Φεβρουαρίου 2023, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας αγαπημένος της θα συμπληρώσουν οκτώ χρόνια γάμου. Με την ευκαιρία δείτε το ξεφτίλισμα που υπέστη από γνωστό σεφ.

Με χαμόγελο υποδέχτηκε τον Οκτώβριο η Ελένη!

Πάντως, η Ελένη, στα χρόνια αυτά, έχει καταφέρει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και η χαρά δεν κρύβεται ούτε στα λόγια αλλά ούτε και στις φωτογραφίες της Ωραίας Ελένης της τιβί.

Αυτή τη φορά, η Ελένη υποδέχτηκε τον Οκτώβριο με μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, συνήθεια που έχει υιοθετήσει στο Instagram.

Και υπάρχει ένα σχόλιο της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, στο οποίο συμφωνούν και οι υπόλοιποι fans της παρουσιάστριας που έκαναν παρεμφερή σχόλια.

Ρούλα Ρέβη σχόλιο για Παντζόπουλο Μάκη

Ένα ψέμα ο γάμος Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου: Η απίστευτη πραγματικότητα που κρύβει εδώ και χρόνια το ζευγάρι

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, πλάνα από το γάμο Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου ποτέ δεν είδαμε, όπως και οποιοδήποτε έγγραφο, που να το αποδεικνύει, αν και άφησαν άπαντες να πιστέψουν πως το έκαναν προτού γεννηθεί η κόρη τους, Μαρίνα.

Μάλιστα πληροφορίες έκαναν λόγο για μυστικό γάμο ο οποίος έγινε σε μοναστήρι στην Άνδρο, με παρόντες μόνο τους πάρα πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. Η ίδια η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν διέψευσαν ποτέ την πληροφορία που κυκλοφόρησε τότε και δεν έκαναν απολύτως κανένα σχόλιο που να αναιρεί το γεγονός ότι είχαν παντρευτεί.

Κι όμως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share