Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Στο περιθώριο η Ζέτα Μακρυπούλια: Πού έδωσε το «παρών» ο Κωνσταντίνος Δέδες χωρίς την παρουσιάστρια (photos)

Πού βρέθηκε ο οδοντιάτρος;

1 Οκτωβρίου 2022 13:37
Στο περιθώριο η Ζέτα Μακρυπούλια: Πού έδωσε το «παρών» ο Κωνσταντίνος Δέδες χωρίς την παρουσιάστρια (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να είναι έγκυος και να παντρεύεται τον Κωνσταντίνο Δέδε να έχουν πάρει «φωτιά», ψάξαμε και βρήκαμε μερικά άγνωστα στοιχεία για τον γνωστό οδοντίατρο.

Ο ίδιος εκτός από οδοντίατρος αρκετών διάσημων προσώπων έχει εκλεχτεί πρόεδρος στην Τεχνόπολη.

Δείτε επίσης: Αιχμές εναντίον Ρέμου από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνει ο άνδρας...»

Αγαπώντας την επιστήμη όσο τίποτα, ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι ένας διακεκριμένος και πετυχημένος οδοντίατρος, ο οποίος έχει δημιουργήσει την οδοντιατρική κλινική «Golden Smile». Όπως είναι φυσικό από την κλινική του περνάει πλήθος επώνυμων, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος Δέδες διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες έδωσε το «παρών» μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, σε εκδήλωση όπου μίλησε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθήνας.

Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα, στα οποία δε φαίνεται πουθενά η ηθοποιός.

Δείτε τις φωτογραφίες

Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Δέδε

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά! Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και την ζωή στο κέντρο της πόλης! Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα. Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων! Το κίνητρο του για να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου; «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share