Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μαθεύτηκε μετά από χρόνια: Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ο λόγος που χώρισαν Χρήστος Χολίδης και Δούκισσα Νομικού!

Τι είχε συμβεί τότε;

14 Σεπτεμβρίου 2022 11:45
Μαθεύτηκε μετά από χρόνια: Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ο λόγος που χώρισαν Χρήστος Χολίδης και Δούκισσα Νομικού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μακρινό 2008 οι φήμες ήθελαν τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό της από τον Αντώνη Ρέμο να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Χρήστου Χολίδη.

Αν και κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, το govastileto.gr αναφέρει πως η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ήταν η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του τραγουδιστή με τη Δούκισσα Νομικού.

Δείτε επίσης: Τραγικές ώρες για τον Χρήστο Χολίδη: «Είχα καεί όλος στον λαιμό, ξύπνησα στο νοσοκομείο και...» (Video)

Μακρυπούλια Χολίδης Νομικού

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα ανέφερε: «Λένε ότι πολλές φορές η Δούκισσα γίνεται πιεστική με τους συντρόφους της, καθώς δεν μπορεί να μετριάσει τη ζήλια της, όπως γράφει σημερινό δημοσίευμα της espresso. Στη σχέση της με τον Χρήστο ήταν αρκετές οι φορές που οι καβγάδες τους ξεκινούσαν από μια σκηνή ζήλιας της Δούκισσας, για να καταλήξουν σε "μούτρα".

Πολλές φορές η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία ο Χολίδης διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό. Χαρακτηριστικό που φυλαγόταν ο Χρήστος είναι το γεγονός ότι, στις προσωπικές συζητήσεις η κουβέντα περί Ζέτας ήταν "κομμένη" λέει πάντα το δημοσίευμα της εφημερίδας»

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Χολίδη: Γιατί τα «παράτησε όλα» και εξαφανίστηκε ο τραγουδιστής (Video)

Ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξή του στο Πρωινό, μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και την κακοποίηση των γυναικών. Αναφερόμενος στην καραντίνα, ο τραγουδιστής υπογράμμισε «δεν πέρασα καλά στην καραντίνα. Μας έχει επηρεάσει όλους. Θα έδινα μία συμβουλή, να σεβαστούμε λίγο τον εαυτό μας, τον διπλανό μας, τον ξένο, τον άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά. Αυτά αν θυμάμαι καλά δεν συνέβαιναν παλιά. Πρέπει να το σταματήσουμε».

Η άποψη του Χρήστου Χολίδη για την κακοποίηση των γυναικών

Όσον αφορά την κακοποίηση των γυναικών, ο Χρήστος Χολίδης επεσήμανε «προχτές διάβαζα 136 εκατομμύρια κλικ σε άρθρο “πώς να χτυπήσουμε τη γυναίκα μας χωρίς να μας καταλάβουν”. Ρε παιδιά αλήθεια; Δεν μου αρέσει αυτό! Πρέπει να διορθωθούμε. Οι άντρες πρέπει να αγαπάνε τις γυναίκες».

Ο Χρήστος Χολίδης έπαθε τενοντίτιδα από το Playstation στην καραντίνα

Σχετικά με την απομόνωση, ο ίδιος σημείωσε «ο κόσμος δεν είναι καλά και το βλέπεις από τον δρόμο. Σε βρίζουν με το τίποτα. Έχουμε πιεστεί. Το βλέπω και από τον εαυτό μου. Είμαι κλεισμένος δύο χρόνια, είχα αποκοπεί από τα πάντα. Έπαθα τενοντίτιδα από το Playstation. Ας καλμάρουμε λίγο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share