Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Κρατερός Κατσούλης: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου - «Εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο»

Τι αποκάλυψε;

27 Σεπτεμβρίου 2022 15:04
Κρατερός Κατσούλης: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου - «Εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης πριν μερικούς μήνες είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και μιλήσει αναφορικά με το διαζύγιο του από την Κατερίνα Καραβάτου. Παράλληλα, δείτε τι έχει συμφωνήσει το ζευγάρι μετά τον χωρισμό.

Ο ο ηθοποιός αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον χωρισμό του από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και τόνισε πράγματα άγνωστα έως τότε στο κοινό.

«Εμείς λέγαμε με την Κατερίνα πολλές φορές ότι πιο πολύ είμαστε μαζί στην εκπομπή τα πρωινά παρά τις υπόλοιπες ώρες και εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο, γι’ αυτό και δε θα ξανακάνω πρωινό. Το ότι δυο άνθρωποι αποφασίζουν να μην είναι μαζί για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν έχει να κάνει καθόλου με τα παιδιά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης στον Τάσο Τρύφωνος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη: «Ζήτησα βοήθεια ειδικού...»

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε από μια πολύ δύσκολη χρονιά, ίσως την πιο σκληρή της ζωής της, έχοντας χωρίσει με τον Κρατερό Κατσούλη και χάνοντας τη μητέρα της.

«Για μένα, αυτή η χρονιά που πέρασε πραγματικά ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Ωστόσο, δε μπορώ να κάνω τίποτα πέρα από το να προσπαθώ να κάνω τα πράγματα καλύτερα γιατί έχω στο μυαλό μου κυρίως την Αέλια και τον Αρίωνα.

Είναι δύσκολο για δυο παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να μπορέσουν να διαχειριστούν ένα διαζύγιο και τις απώλειες των δυο γιαγιάδων με τις οποίες ήταν πολύ κοντά. Ζήτησα βοήθεια πρώτα από τους δικούς μου ανθρώπους και στη συνέχεια από ειδικό γιατί είναι πολλά τα προς διαπραγμάτευση θέματα και δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια. Εγώ το κάνω συχνά».

Η απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, δεχόμενη τα εύσημα από την Ιωάννα Μαλέσκου, είπε στο περιοδικό You: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι για τίποτα σίγουρη και δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα και θα ήθελα να υπάρχει θετική έκβαση σε ότι γίνει οπότε θα αφήσω να με πάει η ροή των πραγμάτων.

Έχω στρεσαριστεί και αγχωθεί τόσο πολύ, έχω περάσει τόσες πολλές αγωνίες και απώλειες οπότε ο στόχος του μου είναι να κάνω ότι είναι καλύτερο για εμένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share