Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Το έχουμε συμφωνήσει και το τηρούμε...» - Κόλαφος για την επιμέλεια των παιδιών με την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης

Τα είπε όλα!

21 Σεπτεμβρίου 2022 14:22
«Το έχουμε συμφωνήσει και το τηρούμε...» - Κόλαφος για την επιμέλεια των παιδιών με την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε εξομολογητική διάθεση στο «Πρωινό», όπου βρέθηκε καλεσμένος, μιλώντας μεταξύ άλλων και για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου έναν χρόνο νωρίτερα, μαζί με όσα έχουν προκύψει.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για την πρώην σύζυγό του, τη σχέση τους σήμερα, αλλά και για το τηλεοπτικό μέλλον της, μιλώντας κι άλλη φορά για τον αν είναι τσακωμένοι μετά τον χωρισμό.

Τα λόγια του Κατσούλη για τη σημερινή σχέση με την Καραβάτου

«Έχω μιλήσει με την Κατερίνα. Το τι θα κάνει ή όχι δεν θα στο πω εγώ. Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια, όταν θεωρήσει ότι πρέπει…», δήλωσε αρχικά ο Κρατερός Κατσουλής.

«Τα παιδιά, αυτό που έχουμε συμφωνήσει και αυτό που τηρούμε, είναι ότι πάμε βάσει των θέλω και των αναγκών, γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μένουν και μαζί μου. Τα παιδιά μπερδεύονται μόνο όταν δεν υπάρχει αγάπη. Αν υπάρχει αγάπη τα παιδιά είναι μια χαρά. Αν μέσα στην αγάπη δεν υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση, δεν είναι αγάπη», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share