Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Αποκαλυπτικός ο Κρατερός Κατσούλης: Η απάντηση του για το αν είναι τσακωμένος με την Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιο

Τι δήλωσε;

17 Σεπτεμβρίου 2022 15:13
Αποκαλυπτικός ο Κρατερός Κατσούλης: Η απάντηση του για το αν είναι τσακωμένος με την Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, στον Alpha Κύπρου.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε αν είναι τσακωμένοι με την Κατερίνα Καραβάτου, μερικούς μήνες μετά το διαζύγιό τους, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο του να κάνουν και πάλι μαζί εκπομπή. Με την ευκαιρία δείτε την τούρτα – έκπληξη για τα 11α γενέθλιά της κόρης του, Αέλιας.

«Δε μας φόβισε ποτέ το ότι μας έλεγαν ότι θα είμαστε όλοι μαζί αυτά τα χρόνια. Ποτέ δεν είσαι με τον άνθρωπό σου, 24 ώρες το 24ωρο. Όταν είσαι σε μία εκπομπή, δε σκέφτεσαι εκείνη την ώρα, αν είσαι με τη σύζυγό σου, κάνεις την εκπομπή. Μία συνθήκη που δεν είναι καλή, δεν έχει να κάνει με το αν δουλεύουν περισσότερες ώρες μαζί. Μπορεί να βγει πιο γρήγορα. Λόγω ωρών, επειδή η τριβή είναι μεγαλύτερη, μπορεί να εμφανιστεί αλλά δε θα δημιουργηθεί» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είμαστε τσακωμένοι, είμαστε χωρισμένοι. Έχει διαφορά. Το να είσαι χωρισμένος, και να μην είσαι τσακωμένος έχει ένα άλλο ενδιαφέρον. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό να συμβεί και το ξέρουμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία εκπομπή μαζί αλλά να έχει ένα περιεχόμενο που θα με ενδιαφέρει κι εμένα πάρα πολύ. Και θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος λόγος, δε θα το κάνουμε δηλαδή για να δείξουμε στον κόσμο πως δεν είμαστε τσακωμένοι».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share