Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απασφάλισε η Ιωάννα Μαλέσκου - Αινιγματική στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Κύκλοι ανοίγουν, κύκλοι κλείνουν...»

«Εύκολα σταυρώνουμε ανθρώπους»

15 Ιουνίου 2022 14:24
Απασφάλισε η Ιωάννα Μαλέσκου - Αινιγματική στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Κύκλοι ανοίγουν, κύκλοι κλείνουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου θέλησε να τοποθετηθεί η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον αέρα του Love it.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και δημόσια στην Κατερίνα Καραβάτου για τη σύντομη, πλην όμως περιεκτική τοποθέτησή της για μένα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Την ευχαριστώ. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που μίλησαν για μένα γιατί όλο αυτό το διάστημα και τι δεν έχω ακούσει. Την ευχαριστώ πάρα πολύ, να τα λέμε κι αυτά.

Δείτε επίσης: Τα ομολόγησε όλα η Ιωάννα Μαλέσκου: «Αηδιάζω με αυτά τα ντικ πικ, εμετός» (Video)

Δύσκολα όμως κάποιος το λέει και την ευχαριστώ την Κατερίνα γιατί την εκτιμώ πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα. Έχει περάσει πολλά» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Λέμε για την Κατερίνα Καραβάτου και είπες με ωραίο, ευγενικό τρόπο ότι όσο περνούν τα χρόνια, είναι ακόμα καλύτερη. Παιδιά, πώς είναι το κρασί που ωριμάζει, έτσι δεν είναι για όλους; Όσο εξελίσσεσαι σε αυτό το οποίο κάνεις, μαθαίνεις, κρατάς αυτά που σε κάνουν καλύτερο και προχωράς. Δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις και λάθη, εν πάση περιπτώσει βελτιστοποιείς αυτό το οποίο θέλεις, αν αγαπάς αυτό το οποίο κάνεις για να δώσεις.

Επειδή εύκολα σταυρώνουμε ανθρώπους και επειδή είναι πολύ εύκολο και το καταλαβαίνω, γιατί μπαίνω στη θέση πολλών ανθρώπων που θέλουν κάτι να πουν. Σου λέει “ποιον μπορώ να στοχοποιήσω ή να αποδομήσω;”. Καλώς κάνετε, εσείς που το κάνετε, αυτό που κάνετε, αλλά να ξέρετε ότι οι άνθρωποι δεν αποδομούνται όσο κι αν προσπαθείτε αν έχουν ισχυρές προσωπικότητες και τα έχουν καλά με τον εαυτό τους.

Από εκεί και πέρα, ουδείς τέλειος, ουδεμία τέλεια και τελεία θα βάλω αμέσως. Με αφορμή αυτά που ακούω εγώ για μένα, να πούμε αν ανακουφίζεστε γράφοντας σκληρές, αρνητικές τοποθετήσεις ή τοποθετούμενοι εσείς που μιλάτε επαναλαμβανόμενοι στο ίδιο μοτίβο χωρίς καν να γνωρίζετε έναν άνθρωπο, είναι οκ! Είμαι οκ!

Είμαι καλά και είναι και πολλοί άνθρωποι καλά. Να ξέρετε ότι όλο αυτό επιστρέφεται, αν είστε οκ εσείς με τον εαυτό σας, είναι και οι άλλοι. Έχουν γραφτεί κι έχουν ακουστεί για εκείνη διάφορα πράγματα και ειδικά την προηγούμενη σεζόν. Έτσι πρέπει να γίνουν νομοτελειακά κάποια πράγματα, ώστε να ψηθείς να κάνεις αυτό που προορίζεσαι. Κύκλοι ανοίγουν, κύκλοι κλείνουν, έτσι είναι η ζωή γενικότερα» συνέχισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Για να τα λέμε μέσα από το βήμα που μας δίδετε, για όσο μας δίδετε σε μία εκπομπή να λέμε και να υποστηρίζουμε συνεργάτες, συναδέλφους και ανθρώπους οι οποίοι λένε την άποψή τους. Εύχομαι να μην λιθοβολούνται μετά και αυτοί, γιατί συνηθίζουμε με τις πέτρες. Οι πέτρες όμως συλλέγονται και χτίζουν ωραία οικοδομήματα, ωραίους πύργους και έχουν ωραία θέα» είπε ολοκληρώνοντας η παρουσιάστρια του Love it.

Να σου θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καραβάτου είχε πει στο After Dark: «Στεναχωριέμαι για την Ιωάννα Μαλέσκου γιατί δε μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή κάποιον να τον στοχοποιούν με αυτόν τον τρόπο. Άσχετα αν σε κάποιον αρέσει ή όχι ή δεν είναι του στυλ τους. Δε μου αρέσει αυτός ο πόλεμος όταν γίνεται. Όχι μόνο στην Ιωάννα, γενικά.

Έχει έρθει από την Κρήτη, έχει κάνει μια προσπάθεια δυο χρόνια τώρα στον ΣΚΑΪ. Επίσης, δεν είναι ωραίο να ακούγεται, γενικά όχι μόνο για την Ιωάννα, αν κάποιος θα συνεχίσει ή όχι, ότι λήγει το συμβόλαιο, ότι δε τη θέλει κανείς κτλ. Δεν είναι ωραία πια να λέγονται. Όπως έχουμε προχωρήσει σε πάρα πολλά πράγματα πρέπει και όλοι εμείς που βγαίνουμε μπροστά να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Στην ίδια θέση είμαστε, μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Θέλει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και τρυφερότητα πια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share