Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήταν μια άτυχη στιγμή με την Μαριέττα Χρουσαλά...»

Τι εξομολογήθηκε;

26 Σεπτεμβρίου 2022 10:15
Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήταν μια άτυχη στιγμή με την Μαριέττα Χρουσαλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην εκπομπή που παρουσίαζε με την Μαριέττα Χρουσαλά «Πολύ την Κυριακή» και τη στιγμή που έριξε τούρτα στο πρόσωπο της. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για την υγεία του.

Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως ίσως ήταν μια κακή στιγμή και μια άτυχη στιγμή για τη Μαριέττα αλλά θα το ξαναέκανε, καθώς την θεώρησε ωραία στιγμή.

Γρηγόρης Αρναούτογλου Μαριέττα Χρουσαλά τούρτα

Έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια από το πολυσυζητημένο περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την τούρτα στο Πολύ την Κυριακή και μάλιστα έχει τοποθετηθεί και η Μαριέττα Χρουσαλά για το περιστατικό:

«Ναι, και τι θες να σου πω; Τι γεύση είχε; Νομίζω φράουλα. Αλλά βασικά ήταν παγωτό. (Γελάει.)» τόνισε στο ΟΚ.

-Το είχες βρει άκομψο;

«Πιστεύω ,ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει εκείνη τη στιγμή. Όμως, με τον Γρηγόρη ούτε παρεξηγηθήκαμε ούτε ήταν αυτή η αιτία που δεν συμμετείχα στην εκπομπή στην επόμενη σεζόν, θεώρησα ωστόσο ότι ήταν μια άτυχη στιγμή για μένα στην τηλεόραση.»

-Από τότε σίγουρα έχετε ξανασυναντηθεί με τον Γρηγόρη.

«Έχουμε βρεθεί εντελώς κοινωνικά, δεν έχουμε φιλική επικοινωνία. Κάποια στιγμή μάλιστα είχαμε παρουσιάσει μαζί και μια εταιρική εκδήλωση.»

Σάλος με Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσα: Οι φωτογραφίες που θέλουν να εξαφανίσουν!

Μια πανέμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και τα 3 τους παιδάκια. Η ίδια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τη δημοσιότητα και την τηλεόραση, ωστόσο παραμένει στην επικαιρότητα, μέσα από τα social media.

Το ζευγάρι που πρόσφατα πήγε ταξίδι στην Καλιφόρνια στεγάζει τον γάμο και τον έρωτά του σε ένα μεγάλο και πολυτελές σπίτι, το οποίο όπως... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share