Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου» - Άνοιξε την ψυχή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το πρόβλημα υγείας του (video)

"Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί..."

13 Σεπτεμβρίου 2022 16:24
«Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου» - Άνοιξε την ψυχή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το πρόβλημα υγείας του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για την πρόσφατη εξομολόγησή του μετά από φάρμακα που έπαιρνε προκειμένου να χάσει βάρος. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο περιστατικό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Είπα τι συνέβη στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου. Είπα τι πήγα να πάθω με το φάρμακο που πήρα για να χάσω τα κιλά. Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος παίρνοντας αυτά τα φάρμακα. Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου».

Μαζί και φουλ ερωτευμένοι: Ο ευτυχισμένος Γρηγόρης Αρναούτογλου ποζάρει στο πλάι καλλονής δημοσιογράφου (photos)

Ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη, το απόγευμα της Παρασκευής (02/09), βάφτισαν την κόρη τους στον Άγιο Στέφανο, σε κτήμα στις Αφίδνες Αττικής.

Η νεοφώτιστη πήρε δύο ονόματα Βαλέρια – Ασημίνα, ενώ το Μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το «παρών» στη βάπτιση έδωσαν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου. Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος έφτασαν μαζί στο κτήμα και πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού:

γρηγορησ-αρναουτογλου-καλλονη-δημοσιογραφοσ-σχεση-9-9

γρηγορησ-αρναουτογλου-καλλονη-δημοσιογραφοσ-σχεση-9-9

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share