Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Κόλαφος η Τζόυς Ευείδη για Σπύρο Παπαδόπουλο: «Για να το έκανε αυτο...»

«Πολύ κρίμα είναι...»

21 Σεπτεμβρίου 2022 15:20
Κόλαφος η Τζόυς Ευείδη για Σπύρο Παπαδόπουλο: «Για να το έκανε αυτο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Τζόυς Ευείδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και το επεισόδιο ανάμεσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν θέλω ούτε να τις σκέφτομαι αυτές τις ιστορίες, πραγματικά. Η ιδέα του να βλέπω έναν ηθοποιό με χειροπέδες με ξεπερνάει, μου έρχεται να κλαίω. Εμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου στην σχολή».

Όσον αφορά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η τελευταία αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση και εξέδωσε μία ανακοίνωση μέσω δικηγόρου, η Τζόυς Ευείδη τόνισε:

«Δεν ξέρω τι έγινε. Έχω συνεργαστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και έχω περάσει καταπληκτικά. Οι ηθοποιοί μεταξύ μας στα ξεσπάσματά μας, η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε και πολύ μαζεμένοι. Τώρα και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη κάτι θα είδε που δεν θα της άρεσε καθόλου για να το κάνει».

Πάνω από 50: Αυτή είναι η ηλικία της Δάφνης Λαμπρόγιαννη - Δεν της φαίνεται καθόλου!

Τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά "Είσαι το ταίρι μου" και τα τελευταία χρόνια τη λατρέψαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, όπου πρωταγωνιστούσε, "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα". Ωστόσο, πέρσι την είδαμε εντελώς ανανεωμένη στη σειρά "Παρουσιάστε".

Δείτε επίσης: Άλλος άνθρωπος η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Το σπάνιο ντοκουμέντο από το 1992 (photos)

Η ταλαντούχα και αγαπημένη ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της, μίλησε για τις άγνωστες δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για τα παιδικά της χρόνια… Ποια είναι η καταγωγή της;

Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Έχεις κάνει τις σωστές επενδύσεις στα οικονομικά σου; Ζεις άνετα; Πολλοί νομίζουν ότι είσαι πλούσια.

"Ο μπαμπάς μου ήταν τσαγκάρης και η μαμά μου νοικοκυρά. Δεν ήμασταν πλούσιοι. Ζούσαμε στην Καλογρέζα. Ο πατέρας μου έκανε κάποια στιγμή μια βιοτεχνία παπουτσιών. Έφευγε στις 5 το πρωί κι επέστρεφε μεσάνυχτα, κατάκοπος. Τα πρώτα χρόνια δεν είχε καν μεταφορικό μέσο. Αυτή είναι η καταγωγή μου και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτήν.

Ποια είναι η ηλικία της Δάφνης Λαμπρόγιαννη;

Η γνωστή ηθοποιός κρατιέται πάρα πολύ καλά και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ότι είναι πάνω από 50 ετών. Η ίδια γεννήθηκε το 1967 και πλέον είναι 55!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share