Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Καζάκος: Συντετριμμένος στην αποχαιρετιστήρια τελετή του πατέρα του μαζί με την κόρη του, Τζένη (photos)

Ράκος ο ηθοποιός μετά την απώλειά του

19 Σεπτεμβρίου 2022 19:40
Κωνσταντίνος Καζάκος: Συντετριμμένος στην αποχαιρετιστήρια τελετή του πατέρα του μαζί με την κόρη του, Τζένη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική φιγούρα η εγγονή του Κώστα Καζάκου, Τζένη Καζάκου, κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη στην πολιτική κηδεία του αξέχαστου ηθοποιού.

Σήμερα, στις 19,00 το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι του αξέχαστου ηθοποιού συγκεντρώθηκαν στον Περισσό στα γραφεία του ΚΚΕ για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Όπως είχε ανακοινώσει το κόμμα: «Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους... Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:00».

Κωνσταντίνος Καζάκος Τζένη Καζάκου

Έτσι και έγινε λοιπόν, με την οικογένειά του, τα εγγόνια του και φυσικά τον απλό κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τους σπουδαίους ρόλους του και την τεράστια καριέρα του, να του λέει το στερνό «αντίο».

Συντετριμμένη ήταν η εγγονή του Τζένη Καζάκου, επίσης ηθοποιός η οποία δεν μπορεί ακόμα να συνηθίσει στην ιδέα ότι δεν θα ξαναχαρεί την τρυφερή αγκαλιά του παππού της που τόσο αγαπούσε

Κωνσταντίνος Καζάκος Τζένη Κόλλια

Αλέξανδρος Καζάκος: Αυτός είναι ο άγνωστος 25χρονος γιος του Κώστα Καζάκου - Με τι ασχολείται (photos)

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, είναι γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη. Μετά τον πρόωρο θάνατο της Τζένης, ο Κώστας Καζάκος προχώρησε τη ζωή του και έφτιαξε μία αγαπημένη δεύτερη οικογένεια.

Τα τελευταία 25 χρόνια ήταν παντρεμένος με τη Τζένη Κόλλια. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Πρόκειται για τον 25χρονο Αλέξανδρο, τη 20χρονη Ηλέκτρα και τη 14χρονη Μάγια.

Δείτε επίσης: Κώστας Καζάκος: Το ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατό του

Αλέξανδρος Καζάκος Κώστας

Ο Έλληνας ηθοποιός σπάνια εμφανίζεται με τα τρία μικρότερα παιδιά του. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η ομοιότητα που έχει ο μικρός του γιος με τη μητέρα του, Τζένη Κόλλια.

Ο νεαρός διαθέτει τη γοητεία του πατέρα του. Ο νεαρός ασχολείται με τη μουσική. Έχει μια μπάντα, η οποία φέρει την ονομασία «Oxygen Band», της γνωστής ερμηνεύτριας Μαργαρίτας Γκινοσάτη.

Αλέξανδρος Καζάκος Τζένη Κόλλια

Ο Αλέξανδρος Καζάκος είναι πολύ καλός κιθαρίστας αλλά και πιανίστας και γι' αυτό όταν η Μαργαρίτα Γκινοσάτη, οικογενειακή φίλη με την οικογένεια Kαζάκου, έμαθε το ταλέντο του μικρού αμέσως του πρότεινε να τον συμπεριλάβει στο γκρουπ.

Ο Αλέξανδρος φαίνεται πως ακολουθεί και αυτός τον καλλιτεχνικό δρόμο και αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share