Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Σούσουρο με Πάνο Μιχαλόπουλο: Όταν πιάστηκε στα χέρια με τον Κώστα Αποστολίδη για τα μάτια μιας γυναίκας

Τι συνέβη;

9 Σεπτεμβρίου 2022 13:36
Σούσουρο με Πάνο Μιχαλόπουλο: Όταν πιάστηκε στα χέρια με τον Κώστα Αποστολίδη για τα μάτια μιας γυναίκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 1997 ο Κώστας Αποστολίδης είχε βρεθεί να είναι αντίπαλος του Πάνου Μιχαλόπουλου για χάρη μιας γυναίκας.

Αν και οι δυο τους δενόντουσαν από μια στενή και ουσιαστική φιλία, το ρήγμα στη σχέση τους ήταν ανεπανόρθωτο μετά το προσωπικό τους αδιέξοδο.

Δείτε επίσης: Έκανε την πιο μεγάλη ερωτική τρέλα για χάρη της πριν γνωρίσει την Αγγελοπούλου: Αυτή είναι η άγνωστη πρώτη σύζυγος του Κώστα Αποστολίδη

Έτσι από κολλητοί φίλοι κατέληξαν εχθροί και ποτέ δεν συγχώρεσαν ο ένας τον άλλο.

Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Διλήμματα» το 1997 με πρωταγωνιστές τους δύο ηθοποιούς και μήλον της έριδος την Ειρήνη Μπαλτά.

Πάνος μιχαλόπουλος κώστας αποστολίδης

Η υπόθεση της σειράς

Ο Μιχάλης και o Χρήστος συνδέονται με μια σπάνια για την εποχή φιλία. Αυτή η μακροχρόνια σχέση, που έχει γίνει και επαγγελματική, απειλείται σοβαρά, όταν στη ζωή του Μιχάλη εμφανίζεται η κόρη του Χρήστου, Αλεξάνδρα. Ένας παράφορος έρωτας γεννιέται. Η νέα γυναίκα διεκδικεί ολοκληρωτικά τov Μιχάλη, αδιαφορώντας για τη φιλία του με τον πατέρα της, αλλά και για τις υποχρεώσεις του απέναντι στην οικογένειά του. Ο Μιχάλης στην αρχή προσπαθεί να αντισταθεί, όμως τελικά δεν κατορθώνει να κατανικήσει το πάθος του για την 22χρovη κοπέλα. Ο Χρήστος, πιστεύοντας ότι o φίλος του σχετίζεται με κάποια μικρούλα, τον καλύπτει στην γυναίκα του, την Ηρώ. Όμως παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ποια είναι η ερωμένη του φίλου του. Η κρίση στην φιλία και στην οικογένεια είναι αναπόφευκτη. Η Ηρώ, γυναίκα του Μιχάλη, βυθίζεται στην αμφιβολία και "ακουμπάει" επάνω στον Χρήστο. Η σχέση τους εξελίσσεται σε μια ερωτική φιλία. Καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η Νατάσα, η 13χρovη κόρη του Μιχάλη, αλλά και η Βάνα, φίλη της Ηρώς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share