Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Μάνος Θεοφίλου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών του - Τι αποκάλυψε για τη Χαρούλα Αλεξίου

Τι δήλωσε για τη σχέση τους;

9 Σεπτεμβρίου 2022 12:09
Μάνος Θεοφίλου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών του - Τι αποκάλυψε για τη Χαρούλα Αλεξίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάνος Θεοφίλου μπορεί να είναι παιδί χωρισμένων γονιών, ωστόσο έχει ωραίες αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Η μητέρα του Χαρούλα Αλεξίου πάντα του έδινε αγάπη, όπως και ο πατέρας του Αχιλλέας Θεοφίλου.

Δείτε επίσης: Ζευγάρι με πασίγνωστη τραγουδίστρια ο γιος της Χάρις Αλεξίου

«Τις καθημερινές θυμάμαι να είμαι στο περιβάλλον της μητέρας μου και τα Σαββατοκύριακα στου πατέρα μου. Χώρισαν όταν ήμουν μικρός , σχεδόν 6 χρονών και έχω πάρα πολύ λίγες αναμνήσεις. Δεν με κούρασε ποτέ κάτι, ήταν πολύ φυσιολογικός αυτός ο τρόπος ζωής. Άλλα παιδιά περιγράφουν το χωρισμό των δικών τους ως τραυματική εμπειρία. Εγώ πάλι όχι. Πάντα θυμάμαι ότι ήταν πολύ αγαπημένοι. Και χωρισμένοι ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον», είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια στο «People».

Μάνος Θεοφίλου Χαρούλα Αλεξίου

Χάρις Αλεξίου: Αυτός ήταν ο λόγος που ονόμασε τον γιο της Μάνο!

Η κορυφαία ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου έχει κάνει δυο γάμους, ενώ έχει έναν γιο τον οποίο υιοθέτησε όταν ήταν πολύ μικρός.

«Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια», είχε αναφέρει παλαιότερα στο περιοδικό People ο 38χρονος σήμερα, Μάνος.

Δείτε επίσης: Πασίγνωστος στη showbiz ο Μάνος Θεοφίλου: Τι δουλειά κάνει ο υιοθετημένος γιος της Χάρις Αλεξίου;

Μάνος Θεοφίλου Χάρις Αλεξίου

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε» είχε αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια για την υιοθεσία.

Ο λόγος που ο γιος της πήρε το όνομα Μάνος είναι πολύ απλός αν αναλογιστεί κανείς το παρελθόν της τραγουδίστριας, ωστόσο πολύ τον αγνοούν.

Η Χάρις Αλεξίου είχε συνεργαστεί και έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον σπουδαίο Μάνο Λοΐζο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών. Έτσι για να τον τιμήσει έδωσε το όνομα του στον γιο της.

Μάλιστα ήταν τέτοια η αγάπη που οι δύο καλλιτέχνες είχαν μεταξύ τους, που κάποια στιγμή ο Μάνος Λοΐζος είχε δηλώσει για εκείνη: «Κουβαλάει μέσα της την παράδοση. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτή η τραγουδίστρια είναι η Ελλάδα. Έχει μέσα της τους ελληνικούς δρόμους. Το χρώμα»

Xάρις Αλεξίου Μάνος Λοΐζος

Τότε για τον πρόωρο θάνατο του φίλου της η ίδια είχε δηλώσει:

«Να πας στο καλό Μάνο και σ’ ευχαριστούμε. Σε ευχαριστούμε γιατί ήσουν ο πρώτος που μας πήρε από το χέρι και μας έμαθε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαιά μας. Σ’ ευχαριστούμε γιατί μας άφησες τα τραγούδια σου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share