Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άνω-κάτω το Μπάκιγχαμ: «Θρίλερ» με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ – Ακύρωσε εμφανίσεις

Οι γιατροί συνέστησαν στην 96χρονη να ξεκουραστεί

8 Σεπτεμβρίου 2022 11:45
Άνω-κάτω το Μπάκιγχαμ: «Θρίλερ» με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ – Ακύρωσε εμφανίσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας, προς έκπληξη πολλών, ακύρωσε συνάντηση με τους συμβούλους της, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα. Οι γιατροί συνέστησαν στη βασίλισσα της Αγγλίας να ξεκουραστεί, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τι συμβαίνει με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η 96χρονη βασίλισσα, η οποία βρίσκεται στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, συνάντησε χθες Τρίτη την Λιζ Τρας για να της αναθέσει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, έχοντας νωρίτερα δεχθεί τον Μπόρις Τζόνσον που υπέβαλε επισήμως την παραίτησή του από την πρωθυπουργία.

Ύστερα από το χθεσινό βεβαρημένο πρόγραμμα, η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε αποδεκτή τη συμβουλή των γιατρών να αναπαυθεί, ανέφερε εκπρόσωπός της, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η συνάντηση με τους συμβούλους της θα προγραμματιστεί για άλλη ημερομηνία.

Μαυροφορεμένη και... ράκος: Σοκάρει η εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ στην κηδεία της Πριγκίπισσας Νταϊάνας!

Σε αυτό το βίντεο μπορούμε να δούμε την μεγαλειότης, την Βασίλισσα Ελισάβετ, να παρευρίσκεται στην κηδεία που είχε συγκλονίσει τότε, δηλαδή αυτή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πολλά ακούγονται μετά τον θάνατο της, που έχει στιγματίσει την ανθρωπότητα, ενώ πολλοί δεν σταματάνε να ασχολούνται με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είναι σίγουρα μια από τις προσωπικότητες που έχουν απασχολήσει, αφού μέχρι και το φάντασμά της ισχυρίζονται ότι έχουν δει!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Έντουαρντ, έφτασαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την κηδεία της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας στις 6 Σεπτεμβρίου 1997.

Σπαραγμός για τη Βασίλισσα Ελισάβετ - Θρήνος στο βρετανικό παλάτι

Στιγμές σπαραγμού ζει η Βασίλισσα Ελισάβετ, με το θρήνο να «σκεπάζει» το Buckingham για το θάνατο ενός κοντινού της προσώπου, το οποίο η ίδια αγαπούσε πολύ.

Συγκεκριμένα, η ξαδέλφη της Ελισάβετ από την πλευρά της μητέρα της, η Λαίδη Ελισάβετ Σέικερλι, πέθανε σε ηλικία 79 ετών πριν από σχεδόν δύο χρόνια, κάτι που τότε είχε βυθίσει σε απέραντη θλίψη όλο το παλάτι. Η ίδια έφυγε ειρηνικά, περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα στην οικογένειά της. Γεννημένη στις 7 Ιουνίου 1941 στο κάστρο του Ουίνδσορ, αποτελούσε μία από τις ξαδέλφες της μονάρχη, που δέχθηκε και πρόσφατα άλλο ένα «χτύπημα».

Με την ανακοίνωση του εν λόγω θανάτου, τα βρετανικά ΜΜΕ υπογράμμισαν πως η ίδια αποτελούσε ζωντοχήρα του Σερ Τζόφρι Σέικερλι, με τους δύο να έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, η οποία τους έδωσε δύο εγγόνια, που μάλιστα ήταν αρκετά κοντά στη βασιλική οικογένεια και την ίδια την Ελισάβετ. Η ίδια ήταν γνωστή, ως διακοσμήτρια, με το όνομα Ελισάβετ Άνσον, οργανώνοντας σπουδαίες βραδιές στο παλάτι.

Η ίδια, μάλιστα, είχε στο πελατολόγιό της κι άλλες μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Μικ Τζάγκερ, ο Στινγκ, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον και, φυσικά, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Ήταν εκείνη, άλλωστε, που δημιούργησε την εκδήλωση της παρουσίασης του ζευγαριού, που συνέθεσαν οι Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον τον Απρίλιο του 2011 για εξωτερικούς φορείς, πριν ακολουθήσει ο γάμος τους, ή ακόμη και τα 90ά γενέθλια της Ελισάβετ.

Σε μια σπάνια της συνέντευξη, η Σέικερλι είχε πει πως «η Βασίλισσα θέλει σωστή μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, από την τραπεζαρία, έως το δωμάτιο και το μενού. Μπορούσες να μάθει πράγματα από αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share