Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Θρίλερ με την περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καινούργιου: «Της στράβωσε το στόμα ο πλαστικός»!

Το δημοσίευμα περιοδικού και εφημερίδας για την παρουσιάστρια

7 Σεπτεμβρίου 2022 11:05
Θρίλερ με την περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καινούργιου: «Της στράβωσε το στόμα ο πλαστικός»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι μπελάδες της Κατερίνας Καινούργιου δείχνουν να μην έχουν τέλος, με την παρουσιάστρια να περνά ένα καλοκαίρι με αρκετές περιπέτειες, οι οποίες δε σταμάτησαν στον οριστικό χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια είναι μια γυναίκα, που προσέχει πολύ τον εαυτό της, και κάθε καλοκαίρι φροντίζει να ανανεώνεται, ώστε να εμφανίζεται πιο όμορφη από ποτέ στην εκάστοτε επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κάθε μέρα που περνά, άλλωστε, δείχνει και πιο γοητευτική, όπως φάνηκε και στην αρχή της νέας χρονιάς στον Alpha.

Το ραντεβού που έγινε... εφιάλτης

Η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα», λοιπόν, όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες παρουσιάστριες, είχε ραντεβού σε γνωστό κέντρο αισθητικής. Όπως αναφέρει, όμως, το «Yes Magazine», που επικαλείται την εφημερίδα «Star Press», αυτό το ραντεβού δεν πήγε καθόλου καλά, αναφορικά με τη θέλησή της να φρεσκάρει λίγο τα χείλη της.

Όταν το ζήτησε, ξεκίνησε και ο εφιάλτης, με την Καινούργιου, όπως αναφέρουν τα δύο εν λόγω ΜΜΕ με αδιευκρίνιστη πηγή ρεπορτάζ για ένα τέτοιο θέμα, έζησε το σοκ της παραμόρφωσης. Η θεραπεία με υαλουρονικό στα χείλη προκάλεσε, σύμφωνα με αυτά, μια αλλεργική αντίδραση, η οποία έγινε αφορμή, λόγω της μη καλής απορρόφησης του φαρμάκου, ώστε να παραμορφωθεί το στόμα της.

Yes Magazine Κατερίνα Καινούργιου παραμόρφωση

Μέσα σε αυτό, μάλιστα, λένε πως δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κοκκίωμα, με αποτέλεσμα η Κατερίνα να κυκλοφορεί, μέχρι να περάσει αυτό, με μάσκα, ενώ δεν έπρεπε να εκτεθεί στον ήλιο, ώστε να μη γίνει χειρότερο το τραύμα.

Κάτι τέτοιο, πάντως, δε μοιάζει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς η παρουσιάστρια χρησιμοποιεί καθημερινά τα social media και δεν έλειψε... ούτε μέρα και το καλοκαίρι, χωρίς να παρατηρηθεί κάτι παράξενο στην εμφάνισή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share