Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Αγνώριστη η Χαρά - Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η 35χρονη

Απόφαση του Αρείου Πάγου είχε γνωστοποιήσει ότι δεν είναι βιολογική κόρη του

1 Σεπτεμβρίου 2022 23:54
Τόλης Βοσκόπουλος: Αγνώριστη η Χαρά - Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η 35χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν μία από τις τέσσερις γυναίκες του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου με την οποία φημολογείτο ότι έχει ένα παιδί. Η ιστορία της μικρής Χαράς είχε απασχολήσει το πανελλήνιο μέσα από την κόντρα των δύο πρώην συζύγων.

Η πρώην σύζυγός του ήταν ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν δημόσια τη θλίψη τους για τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.

Χαρά Βοσκόπουλος σήμερα

Σχετικά με την κόρη της, την 35χρονη σήμερα Χαρά, η Τζούλια Παπαδημητρίου ανέφερε: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του».

Τον περασμένο Απρίλιο έγινε ωστόσο γνωστό ότι με απόφαση του Αρείου Πάγου, η Χαρά δεν είναι βιολογική κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η 35χρονη σήμερα Χαρά, διαπρέπει στο εξωτερικό, καθώς είναι ακαδημαϊκή σύμβουλος στο Oxford Business College από το 2019.

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Τι κάνει σήμερα η κόρη της Μαρινέλλας που λάτρεψε ο Τόλης Βοσκόπουλος;

Η γνωστή τραγουδίστρια Μαρινέλλα πριν παντρευτεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο διατηρούσε για τέσσερα χρόνια δεσμό με τον ιππέα και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη. Με τον διακεκριμένο αθλητή, η τραγουδίστρια απέκτησε την μοναχοκόρη της, Τζωρτίνα. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρά την επιθυμία του Φρέντυ Σερπιέρη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής.

Τζωρτζίνα Σερπιέρη τόλης βοσκόπουλος

Η Μαρινέλλα είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Όταν το ζευγάρι χώρισε, η Μαρινέλλα γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο κι όπως αποδείχτηκε ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι. Μάλιστα, η Τζωρτίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών και έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 όπου τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά.

βοσκόπουλος μαρινέλλα

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα media. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά τον 18χρονο Δημήτρη και την 13χρονη Μελίνα. όπως έχει δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της στην «Κ» η εγγονή της έχει καλλιτεχνική φλέβα. «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

Μαρινέλλα Τόλης βοσκόπουλος

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Είναι πάντα δίπλα στη μητέρα της στις εμφανίσεις της αποφεύγοντας διακριτικά τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με το Bovary.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share