Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τζούλια Παπαδημητρίου για Βοσκόπουλο: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πολύ, ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του»

Συγκινημένη η πρώην σύζυγός του

19 Ιουλίου 2021 16:03
Τζούλια Παπαδημητρίου για Βοσκόπουλο: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πολύ, ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού Τόλης Βοσκόπουλος από ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας θλίψη στο πανελλήνιο, καθώς υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς ερμηνευτές.

Η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου, μίλησε στο debater εμφανώς συγκινημένη για την μεγάλη απώλεια.

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε» ανέφερε η Τζούλια Παπαδημητρίου και συνέχισε: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

Παπαδημητρίου Τζούλια Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: «Λύγισε» η Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Η γυναίκα του είναι ηρωίδα»

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 81 του χρόνια και όλη η Ελλάδα μαζί με τους συναδέλφους του θρηνεί για την απώλειά του. Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, συγκλονισμένη, δεν μπόρεσε να πει πολλά λόγια.

«Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του. Ήταν ηρωίδα πραγματικά, εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε και αν μέχρι τώρα έζησε νομίζω ήταν αιτία η γυναίκα του. Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ! Δεν είμαι σε κατάσταση, συγγνώμη… Δεν είμαι τόσο καλά», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη ολοκληρώνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία.

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μαρίας για το θάνατό του

Με μια λιτή, αλλά συγκινητική ανάρτηση επέλεξε η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, να τον αποχαιρετήσει.

Με μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν μικρό κοριτσάκι, η Μαρία Βοσκοπούλου αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού με μόνο τρεις, αλλά ουσιαστικές λέξεις «Σε αγαπώ πολύ».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε παντρευτεί την ηθοποιό και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Άντζελα Γκερέκου, στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα, με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ). Η κόρη τους Μαρία, γεννήθηκε το 2001.

Τόλης Βοσκόπουλος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του μεγάλου τραγουδιστή - Τα αίτια του θανάτου του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, με το μεγάλο τραγουδιστή να ασκεί, πια, το ταλέντο του στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο τραγουδιστής βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριου του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώνοντας κάθε φορά με την ερμηνεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου!

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από τον θάνατο του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου!

Ποια η αιτία του θανάτου του;

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια προδόθηκε από την καρδιά του στα 81 του χρόνια, επτά ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.

Στις 10 Μαιου ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας καθώς είχε νιώσει μία έντονη δύσπνοια και είχε χαμηλό οξυγόνο. Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share