Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω κλείσει με τη μητρότητα» - Σε πελάγη ευτυχίας ο Λευτέρης Σουλτάτος

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

29 Αυγούστου 2022 13:43
Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω κλείσει με τη μητρότητα» - Σε πελάγη ευτυχίας ο Λευτέρης Σουλτάτος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καραντίνα, την κόρη της αλλά και τις σκέψεις της για ένα δεύτερο παιδί.

Δείτε επίσης: Παραδοσιακό αρχοντόσπιτο: Αυτό είναι το εντυπωσιακό πετρόχτιστο εξοχικό της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου (φωτο)

Η ηθοποιός μίλησε και για τα ζωάκια που η μικρή Εύα έχει επιλέξει να υιοθετήσουν. «Μια μέρα έλειψα να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα μετά σπίτι μου δύο ψάρια, δύο πουλάκια και τον Όλαφ. Το πρωινό μου είναι μια τρέλα, να πάρω τον Όλαφ να τον κατεβάσω να φάει, μετά να κάνω τον καφέ μου, μετά να με φωνάξει η Εύα. Έχει την ευθύνη του, πηγαίνει να καθαρίσει εκείνη, τον προσέχει. Μόλις πήραμε το μικρό σκυλί, η Εύα δέθηκε περισσότερο με το μεγάλο, τη Ρόζα. Του μιλάει συνέχεια, του λέει πόσο το αγαπάει και ότι δεν χρειάζεται να ζηλεύει».

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Για τις ώρες που περνάει στην κουζίνα η ίδια και ο σύντροφός της σεφ Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε η Βάσω Λασκαράκη. «Είμαστε αρκετές ώρες την κουζίνα. Στην πρώτη καραντίνα ήμασταν μόνο στην κουζίνα. Τώρα έχουμε επεκταθεί και στα άλλα δωμάτια του σπιτιού. Σε όλο το σπίτι υπάρξει φαγητό. Συνήθως περισσευούμενο. Κάνω ταπεράκια αλλά πόσο να δίνω πια;» σχολίασε γελώντας η ίδια και συνέχισε: «Πάντα μαγείρευα αλλά με τον Λευτέρη (Σουλτάτο) δεν μπορώ να κάνω και πολύ εντυπωσιασμό. Καταρχάς μου έχει πετάξει τη χύτρα, δεν περνάω πολύ καλά. Μου έχει εξηγήσει όλους τους λόγους. Έχουμε εξελιχθεί σε άλλες καταστάσεις».

Η μητρότητα δεν είναι κάτι που δεν σκέφτομαι

«Ο τρόμος και ο φόβος μου είναι να μην δει ή διαβάσει κάτι για εμένα. Δεν την αφήνω να δει πράγματα για εμάς. Δεν την αφήνω να δει τα σήριαλ που παίζει. Ο μόνιμος καβγάς μας είναι γιατί δεν την αφήνω να δει το Σόι ενώ το βλέπουν οι φίλες της. Από το καλοκαίρι και μετά το βλέπει» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη για την μικρή Εύα η οποία δηλώνει ότι θέλει να ασχοληθεί με τη φύση και το περιβάλλον καθώς μαζεύει πετρώματα και σπάνιους λίθους.

Όσον αφορά τη μητρότητα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. «Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ. Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση πολύ στενή. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν κάτι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share