Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

"Η Αθηνά Ωνάση δε μπορεί...": Αποκάλυψη σοκ για την κληρονόμο

Η αποκάλυψη μετά το χωρισμό από τον Αλβάρο

27 Αυγούστου 2022 14:26
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημοσίευμα μεγάλης lifestyle ιστοσελίδας της Βραζιλίας έκανε επίθεση στη "χρυσή κληρονόμο", δηλαδή την Αθηνά Ωνάση. Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Βραζιλιάνο ιππέα μέσω της συντρόφου του, Ντενίζ Σεβέρο, που είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Ενώ, λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται ένα τραγικό δυστύχημα που βύθισε στο πένθος την Αθηνά Ωνάση, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Με τον τίτλο: "Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δε μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα", δημοσίευμα μεγάλης lifestyle ιστοσελίδας της Βραζιλίας… επιτίθεται στην κληρονόμο. Το δημοσίευμα, ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση προήλθαν από το γεγονός πως δε μπορούσε να χαρίσει στην ίδια και στον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ένα παιδί.

Κάποιοι μάλιστα, υποστήριζαν ότι το δημοσίευμα ήταν απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο μέσω της συντρόφου του Ντενίζ Σεβέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ.

Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο

Το δημοσίευμα ανέφερε πως το ζευγάρι είχε προσπαθήσει πάρα πολύ να κάνει ένα παιδί, κάτι το οποίο όμως δεν ήταν εφικτό εξαιτίας προβλήματος της Ωνάση. Στο ίδιο post γράφεται πως το συγκεκριμένο θέμα θα αναφερόταν από τον Αλβάρο και στα ελβετικά δικαστήρια που θα εκδίκαζαν το διαζύγιο της δεκαετίας, και μάλιστα χρειαζόταν τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Ο συντάκτης, όπως ανέφερε το περιοδικό Λοιπόν, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις προσπάθειες της μητέρας της Χριστίνας Ωνάση να αποκτήσει την Αθηνά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share