Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος: Αυτός είναι ο σύντροφός του Άγγελου Μπράτη (photo)

Ο σχεδιαστής μόδας είναι ερωτευμένος

22 Αυγούστου 2022 14:41
Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος: Αυτός είναι ο σύντροφός του Άγγελου Μπράτη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον σύντροφό του μας «σύστησε» για πρώτη φορά ο Άγγελος Μπράτης μέσα από την αγαπημένη εκπομπή του Star, Life is a Beach. Ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής είναι πολύ ευτυχισμένος και μαζί με τον αγαπημένο του, Σαράντο Γεώργιο μοιάζει να έχουν την απόλυτη χημεία. Παράλληλα, ο Άγγελος Μπράτης είχε μιλήσει για όλους και για όλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ποιος είναι ο γοητευτικός σκηνοθέτης σύντροφος του Άγγελου Μπράτη, Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος

  • Ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος είναι 42 ετών.
  • Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980 από πατέρα Έλληνα και Γερμανίδα μητέρα.
  • Αποφοίτησε από το γερμανικό γυμνάσιο και ξεκίνησε σπουδές Ιατρικής. Εκείνο το διάστημα παράλληλα, απέκτησε τις πρώτες πρακτικές εμπειρίες ως βοηθός σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, στο Deutsches Theater Berlin, στα Sophiensaele Berlin, το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Βερολίνου (UdK),το bat- Studiotheater της Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης «Ernst Busch Berlin» και στη θεατρική σκηνή Kampnagel (Αμβούργο).
  • Σπούδασε στο Max Reinhardt Seminar στη Βιέννη στο Τμήμα Σκηνοθεσίας και σκηνοθέτησε διάφορες παραγωγές, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία.

Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος και Άγγελος Μπράτης

  • Από το 2010 παρουσίασε δουλειές του μεταξύ άλλων στο Schauspielhaus του Ντίσελντορφ, στο Schauspielhaus Γκράτς, στο Theater Oberhausen, στο Staatstheater του Μάιντς, στο Schauspiel της Λειψίας, στο Residenztheater του Μονάχου, στο Volkstheater και στο Burgtheater της Βιέννης, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος,στο Εθνικό Θέατρο και στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα.
  • Μάλιστα, η παραγωγή « Καλοκαιρινή Νύχτα» στο Burgtheater της Βιέννης ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Nestroy στην κατηγορία «Καλύτερος νέος δημιουργός».
  • Το 2012 αναδείχτηκε ως καλύτερος ανερχόμενος καλλιτέχνης από μία δημοσκόπηση ανάμεσα σε κριτικούς θεάτρου του περιοδικού „Theater heute“.
  • Ο ίδιος ζει μεταξύ Βιέννης και Αθήνας.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share