Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ερωτευμένα πιτσουνάκια Γαία Μερκούρη και Άγγελος Λάτσιος: Η νέα ρομαντική φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει διακοπές στην Άνδρο

19 Αυγούστου 2022 08:41
Ερωτευμένα πιτσουνάκια Γαία Μερκούρη και Άγγελος Λάτσιος: Η νέα ρομαντική φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις διακοπές τους στην Άνδρο συνεχίζουν ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτυώσης, αναρτώντας συχνά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις.

Σε ένα από αυτά τους βλέπουμε με πιο χαλαρή διάθεση να απολαμβάνουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, έχοντας υιοθετήσει ένα πιο ανάλαφρο look.

Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη

Χαμός με τη Γαία Μερκούρη: Το ψέμα που είπε και αποκαλύφθηκε από την μητέρα της - Άλαλος ο Άγγελος Λάτσιος (photo)

Φαίνεται πως η Γαία Μερκούρη είπε ένα μικρό… ψέμα στη μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη, κάτι που μαθεύτηκε μέσω του Instagram.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει δημόσια το μικρό ψέμα που της είπε η 19χρονη κόρη της, με τον Άγγελο Λάτσιο να μένει άλαλος! Παράλληλα, παραδομένος στον έρωτα του είναι ο Άγγελος Λάτσιος, με τον γιο της Ελένη Μενεγάκη να διασκεδάζει με την κοπέλα του Γαία Μερκούρη στις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα η Γαία Μερκούρη ανέβασε φωτογραφία από γνωστό κλαμπ των Νοτίων Προαστίων, όπου είχε opening, με τη μητέρα να της σχολιάζει στα ιταλικά «δεν ήσουν άρρωστη στο κρεβάτι;».

Αναστάτωση στο Instagram με τη Γαία Μερκούρη - Η αποκαλυπτική ανάρτηση που έφερε ταραχή στον Άγγελο Λάτσιο

Μοναδικές στιγμές περνάει η Γαία Μερκούρη μαζί με τον αγαπημένο της Άγγελο Λάτσιο αφού και αυτό το καλοκαίρι τα νησιά και τα μπάνια στη θάλασσα αποτελούν αγαπημένη τους συνήθεια με πρώτο προορισμό την Άνδρο. Με την ευκαιρία, δείτε τη ξανθιά κούκλα αδερφή της Γαίας Μερκούρη.

Το ζευγάρι ξεφαντώνει συχνά στο νησί των Κυκλάδων και εμείς τους βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις στα social media να περνάνε ένα μοναδικό, κλασσικό ελληνικό καλοκαίρι. Η τελευταία μάλιστα φωτογραφία, που δημοσίευσε η Γαία την Παρασκευή 29/7 δείχνει πόσο ανέμελη και συνάμα απλή είναι στην παραλία.

Η νέα ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη με μαγιό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share