Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γονατιστός στα πόδια της Γαίας ο Άγγελος Λάτσιος: «Σκλαβωμένος» στον έρωτα του για την Μερκούρη

«Παραδομένος» ο γιος της Ελένης Μενεγάκη στο κορίτσι του

6 Αυγούστου 2022 10:28
Γονατιστός στα πόδια της Γαίας ο Άγγελος Λάτσιος: «Σκλαβωμένος» στον έρωτα του για την Μερκούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παραδομένος στον έρωτα του είναι ο Άγγελος Λάτσιος, με τον γιο της Ελένη Μενεγάκη να διασκεδάζει με την κοπέλα του Γαία Μερκούρη στις διακοπές τους.

Το κορίτσι του Άγγελου Λάτσιου έχει ανεβάσει τη θερμοκρασία στο Instagram με τις καλοκαιρινές της πόζες και τις bikini photos. Η Γαία Μερκούρη λατρεύει το καλοκαίρι και μέσα από τα social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές που κάνει με τον αγαπημένο της αλλά και τους φίλους τους.

Δείτε μερικές από τις καλοκαιρινές φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram η Γαία Μερκούρη:

Κούκλος ο πεθερός του Άγγελου Λάτσιου - Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Γαίας Μερκούρη

Η Γαία Μερκούρη είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταιών μηνών λόγω της σχέσης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου.

Η ίδια, ωστόσο, είναι κόρη επίσης δύο γνωστών προσώπων, της Δωροθέας Μερκούρη και του Ολλανδού κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει για τον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες, την Ηλέκτρα και τη Γαία. Με την ευκαιρία, δείτε και τις δύο αδερφές μαζί.

«Περνάγαμε πολύ ωραία μαζί. Είναι Ολλανδός, δεν ήθελε τη γυναίκα στο σπίτι. Όταν όμως έκανα την Ηλέκτρα, αισθάνθηκε και λίγο παραμελημένος. Φύγαμε αρκετά χρόνια μετά από τη Νέα Υόρκη. Ήρθε και ο σύζυγός μου εδώ, το προσπαθήσαμε. Εγώ όμως δεν μπορούσα άλλο να μένω στην Αμερική, ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Ο πρώην σύζυγός μου είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, έχει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, δεν θα άφηνε τη δουλειά του για να πάει σε μια άλλη χώρα».

Ο Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ είναι κομμωτής στο εξωτερικό έχει συνεργαστεί με μεγάλα περιοδικά και έχει επιμεληθεί τα looks διασήμων μοντέλων, μάλιστα πρόσφατα ο ίδιος κούρεψε και τον Άγγελο Λάτσιο, γεγονός που απαθανάτισε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 Κούκλος ο πεθερός του Άγγελου Λάτσιου - Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Γαίας Μερκούρη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share